Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 14 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 10 de energie - partea întâi - ziua 12. 14 septembrie 2024. Zodia Fecioarei, cu tendința de ordonare și simțul datoriei atrage multe suflete care vin pe pământ „la serviciu”

ro

14 Sep, 2024 10:53 182 Marime text


Valul 10 de energie - partea întâi - ziua 12
14 septembrie 2024

În ultima săptămână, multe dintre consultațiile și discuțiile cu pacientele mele au fost despre nașteri – au venit pe lume mulți îngerași în luna septembrie, ca fructele de toamnă care se coc și sunt disponibile.
Zodia Fecioarei, cu tendința de ordonare și simțul datoriei atrage multe suflete care vin pe pământ ”la serviciu”.

Alte discuții au fost despre dificultățile de concepere a copiilor, sau dificultățile menținerii unei sarcini, odată obținută.
Totul s-a învârtit în jurul procesului de venire pe lume a copiilor, ce a fost o parte componentă importantă a activității mele medicale de la începutul carierei.
Am descoperit că personal, cele mai multe eforturi și investiții de energie le fac pentru a calma poveștile din mințile viitorilor părinți, care sunt prinși atât în gândirea magică (deja știu ce și cum va fi copilul, i-au stabilit și viitorul, chiar înainte de apariția sa pe lume) și gândirea prăpăstioasă a celor care văd răul la fiecare pas, și pentru prevenția sa, fac o mulțime de gesturi exagerate.

Astăzi este despre a ne uita cu atenție la poveștile magice pe care le spunem în interiorul nostru, despre toate părțile vieții.
Cum vedem tema: copiii = viitorul?
Îi lăsăm pe copii să-și construiască propriul viitor?
Sau le cerem să devină viitorul nostru și ne agățăm de destinele lor?

Pentru a putea concepe cu ușurință și a duce sarcina la bun final, femeile au nevoie să fie într-o bună stare de sănătate fizică și echilibru emoțional.
Detoxifierea în general, detoxifierea regenerativă, în special, poate fi un proces ce susține un corp în prelungirea perioadei sale active și fertile.
În Newsletter-ul de mâine dimineață https://mediccuexperienta.substack.com/
discut despre acest proces, pentru a-l clarifica și explica, pe scurt, iar în secțiunea de plată prezint câteva remedii naturale utile celor care doresc să se pregătească pentru proces.

Astăzi vă invit să contemplatăm subiectul copii și energia pe care o dăruim acestora, referindu-ne nu doar la copiii fizici, dar și la copiii energetici pe care îi oferim lumii (proiectele în care ne implicăm, cărțile pe care le scriem etc).
Care este motivația reală din spatele dorinței oamenilor de a produce copii, de toate felurile? Este doar instinctul de reproducere? Este mai mult de atât?
Avem o zi bună de contemplare, la final de săptămână, chiar înainte de luna plină.
Să ne fie cu echilibru și liniște,
Cu iubire, tuturor



Sursa: Facebook/Zyanna Orinda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii