Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 10 de energie – partea întâi – ziua 14 16 septembrie 2024 Începem săptămâna cu deschiderea unui portal de energie

ro

16 Sep, 2024 11:31 232 Marime text

Valul 10 de energie – partea întâi – ziua 14
16 septembrie 2024
Începem săptămâna cu deschiderea unui portal de energie.
Portalul eclipselor.

Luna septembrie este sezonul eclipselor, care vin mereu în perechi, la două săptămâni una de cealaltă. Prima eclipsă de lună în Pești vine pe 17-18 septembrie, odată cu super-Luna plină.
Emoțiile sunt accentuate de semnul Peștilor, de luna plină, de eclipsă și de apropierea Echinocțiului de toamnă (echilibru lumină – întuneric).
Suntem întrebați la fiecare pas ce alegem: viața sau moartea, lumina sau întunericul, utilul sau pierderea de energie?
Semnul Peștilor, în care este super-luna plină este un semn mutabil de apă, aflat în zodiac exact în partea opusă Fecioarei, semnul în care se găsește încă soarele.

Iar eclipsa care se apropie este despre încheieri karmice și închideri de porți sau terminări de contracte.
Peștii sunt semn de apă, Natura ne va dărui apă din belșug, în toate felurile și în toate formele.
Apa din corp reacționează și ea, iar retențiile de apă se văd cel mai bine în periferia sistemelor, la picioare, mâini sau zona capului.
Ochii umflați, gleznele umflate, degetele umflate de nu mai ies inelele – vor fi senzații cu care multă lume se va confrunta astăzi și următoarele câteva zile.

Webinarul de pe 19 iunie vă invită la o împărtășire de informație despre sistemul limfatic și modul în care poate fi curățat și eliberat pentru o stare mai bună de sănătate a întregului corp.
https://holisticshop.ro/.../webinar-septembrie-probleme.../
V-am pregătit pentru Webinar o prezentare de produse bune pentru îngrijirea și menținerea părului, pentru că am simțit că sensibilitatea feminină are nevoie și de atenție pentru detaliile frumuseții, nu doar pentru eficiența funcțională interioară.

În Newsletter-ul săptămânal, am început să discut despre Detoxifierea regenerativă și posibilitățile de refacere, reparare și re-echilibrare ale corpului.
https://mediccuexperienta.substack.com/
După ce am discutat în Newsletter despre curățenia de toamnă și am adus vorba de detoxifierea regenerativă, cu ce altceva am putea să continuăm, dacă nu cu deschiderea porților și trecerea prin portaluri de toate felurile?

Care portaluri?
Pentru început, portalul Echinocțiului.
Odată cu el, deschidem și porțile corpului, pentru a permite intrări și ieșiri eficiente.
Descoperim împreună despre ce porți este vorba și cum să facem asta practic, începând de duminica viitoare. Până atunci, trecem cum reușim mai bine prin energiile volatile și imprevizibile ale următoarelor zile. Cu grijă și focalizare pe corpul fizic.

Ce zi mai bună să începem îngrijirea corpului, înțelegerea perioadei și poziționarea favorabilă – dacă nu de astăzi, luni, 16 septembrie, cu o zi înainte de luna plină și eclipsă și pregătindu-se sufletește pentru portalul Echinocțiului?
Personal, este o zi de celebrare în familie, pentru că astăzi sărbătoresc Fecioara din familie, ce mi-a deschis drumul carierelor de mamă și medic homeopat, împletite cu cea de scriitor și educator. Sunt recunoscătoare profesorului meu principal, ce m-a forțat să trec poduri și să deschid porți pe care nu le-aș fi deschis vreodată, fără prezența sa.
Să avem o zi de început de săptămână cât mai prezentă, fiind atenți la portaluri, la energii și la apa din corpurile noastre
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii