Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 10 de energie – partea întâi – ziua 2 4 septembrie 2024 Suntem în mijlocul săptămânii de început de septembrie

ro

04 Sep, 2024 13:55 127 Marime text

Valul 10 de energie – partea întâi – ziua 2
4 septembrie 2024
Suntem în mijlocul săptămânii de început de septembrie, cu luna în creștere și nevoia de a porni ”pregătirea” de toamnă cu suplimente naturale.

Putem să începem administrarea de vitamina D3, ca atare sau împreună cu K2 și Omega 3, o dată pe zi, după o masă, zilnic, pe întreaga perioadă a anotimpului rece.
Există un ritm benefic de administrare, de care am mai scris în alte articole, și există produse mai ușor de folosit.
În Newsletter-ul de duminică vom povesti mai multe despre acțiunea acestei vitamine asupra tiroidei, dar și asupra îmbunătățirii metabolismului, în general. Și despre tipuri de suplimente naturale ușor de administrat, disponibile pe piața românească.
https://open.substack.com/.../p/2-doctor-de-cuvinte...

Informațiile specializate, care necesită multă cercetare, testări și apoi validări sunt prețioase și obținute cu greu. Împărtășirea ”la liber” a acestora le diminuează valoare și le face să pară ”alte informații” pe lângă celelalte disponibile.
De aceea, multe informații clinice și medicale, trudite și verificate, valoroase și real utile în aplicațiile practice vor fi oferite în partea de abonament plătit a Newsletter-ului. Doar așa se face echivalarea de energie necesară pentru a menține motivația tuturor.

Am început să pregătesc și Webinariile lunii septembrie.
Primul va joi, 19 septembrie, la ora 19.00 despre un subiect cerut chiar de participanții la alte ateliere on-line ”Probleme de periferie” https://holisticshop.ro/.../webinar-septembrie-probleme.../
Pe lângă definiția ”periferiei corpului” și a sistemului limfatic/ circulator care o deservește, vom înțelege împreună de ce apar problemele la mâini, picioare și cap, cum sunt toate legate între ele, și ce este nevoie să facem pentru a rezolva ”rădăcina” problemelor și a echilibra zona centrală, astfel încât periferia să funcționeze bine.

Vom descoperi împreună că vitaminele și mineralele joacă un rol fundamental în echilibrare și vom vedea că sunt câteva suplimente testate de ani de zile, care funcționează mulțumitor în menținerea corpului fizic.
Mă bucur să începem ”școala” noastră tip educație continuă pentru adulți, prin întâlnirile periodice on-line.
Astăzi este despre a deveni conștienți că pregătirile de toamnă se fac devreme, că este util să începem cu măsuri simple de susținere a corpului sau energiei generale, și că schimbările (exterioare, interioare) se petrec continuu, putând fi ușor integrate și trăite, când sunt pregătite din timp.

Sunt recunoscătoare tuturor celor care mă însoțesc în călătoriile de explorare ale corpului biologic și ale înțelegerii lumii din proiectele on-line (Newsletter, Webinarii, cărți, site-uri) acceptând să împărtășească cu mine o viziune a lumii practică și cu sens;
Să avem cu toții o zi de început de toamnă cât mai eficientă și bună,
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii