Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 06 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 10 de energie - partea întâi - ziua 4. 6 septembrie 2024. Suntem în mijlocul semnului Fecioarei

ro

06 Sep, 2024 08:38 191 Marime text
Valul 10 de energie - partea întâi - ziua 4
6 septembrie 2024
 
Suntem în mijlocul semnului Fecioarei, care este un semn conectat cu munca și serviciul – nu neapărat să fim servitorii cuiva, ci să servim cu abilitățile și cunoașterea noastră pe cei care au nevoie.
 
Energia Fecioarei este despre importanța detaliilor și organizarea eficientă a vieților, astfel încât creșterea să fie armonioasă, nu haotică.
Pentru foarte mulți oameni, când viața lor începe ”să crească” (să aibă mai multe venituri, obiecte, bunuri) și haosul sporește.
La fel ca în corp, dacă nu există niște tipare respectate, creșterea poate să scape de sub control.
 
În momentele de creștere, este nevoie de o persoană cu energie ”de Fecioară” – care să treacă în revistă tot ce este cu puterea discernământului, să dea la o parte tot ce nu mai este util și eficient, să păstreze ce este reciclabil și utilizabil, și să organizeze totul armonios.
Dacă ne uităm în corpul nostru fizic, organele și țesuturile au niște tipare de structurare clare. Când se rupe un os, refacerea se face tot prin apariția de țesut osos.
 
Dacă unele dintre celule încep să se multiplice aiurea și haotic, medicina numește această multiplicare ”cancer”.
În viețile noastre, dacă nu avem grijă să ordonăm, organizăm și armonizăm structurile fiecărei părți din viață, ne putem trezi cu dezvoltări haotice unde nu ne așteptăm, când nu ne așteptăm.
 
Astăzi este despre a ne întreba: ce pot să fac practic, astăzi pentru a-mi fi mai bine; pentru a fi mai eficient, mai organizat, mai productiv; să-mi fie și mie bine și să pot să dăruiesc pentru ceilalți, ce am și cât pot.
 
Anii anteriori, în toamnă, am discutat frecvent de această temă a ”organizării, structurării, ordinei” – care presupune procese de distrugere, eliminare, aruncarea vechiturilor din casă și a mortăciunilor din corp.
 
În Newsletter-ul de duminică, am pregătit o re-amintire a unor articole din 2013-2014, ce par de mare actualitate astăzi.
Unul dintre scopurile acestui Newsletter, pe lângă oferirea de informații noi și perspective proaspete, este re-amintirea vechilor cunoștințe, organizarea lor în ”haine noi” și într-un mod structurat și ușor accesibil, oferit de posibilitățile tehnice ale platformei electronice. Mulțumesc celor care vin alături de mine în noul proiect, ca și în toate cele ale toamnei.
 
Webinarul de pe 19 septembrie, la ora 19 https://holisticshop.ro/.../webinar-septembrie-probleme.../
ne prilejuiește reamintirea sistemului limfatic, a caracteristicilor acestuia și dificultățile încărcării sale cu acizi și reziduuri. Vrem să ne păstrăm părul în cap, să avem circulație periferică bună la mâini și picioare și să scăpăm de ciupercile unghiile sau ale degetelor?
 
Atunci este util să înțelegem ce se întâmplă în corp, de apar aceste tulburări și ce soluții practice avem la îndemână, pentru echilibrarea problemelor.
Astăzi este despre energia Fecioarei, în plină exprimare și manifestare, cu discernământ și cunoașterea clară a ceea ce păstrăm și ce aruncăm – din casă, din corp, din minte și din experiențe.
 
Putem crește și evolua doar dacă ne ordonăm viețile și ne îngrijim bine corpurile.
 
Să avem o altă zi de septembrie eficientă și organizată,
 
Cu iubire, tuturor



Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii