Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 11 de energie - partea a doua - ziua 10. 26 octombrie 2024. Astăzi este despre dăruire și primire

ro

26 Oct, 2024 10:42 421 Marime text


Valul 11 de energie - partea a doua - ziua 10
26 octombrie 2024

Astăzi este despre dăruire și primire.
Luna a intrat pentru două zile în semnul Fecioarei, iar soarele se află în semnul Scorpionului. Puterea transformatoare a acestor zodii este profundă, mai ales când privim procesul de interacțiune dintre oameni.

Zilnic dăruim. Cu oricine ne întâlnim, dăruim atenția, timpul și cunoașterea noastră. Dar dacă privim comunicările dintre oameni cu ochii adulților care am devenit, observăm cum dăruim celorlalți și jeluiirile / plângăcelile noastre (ce prost mi-a mers mie astăzi, cum mă doare ici și colo, ce urâtă este vremea sau cum n-am găsit nimic la piață).

Ce mai dăruim celorlalți, în mod inconștient?
Așteptările noastre, viziunea noastră asupra lumii, manipulările subtile, când dorim să-I convingem să facă ceva împreună cu noi (hai să mergem la film, am auzit că este foarte bun, nu se poate să pierzi ultimul film apărut pe piață) sau să ne aprobe alegerile (mănâncă și tu salata asta, este foarte sănătoasă).

Orice dar pe care îl facem conține atât generozitatea și nevoia de a-l face fericit pe celălalt, cât și așteptările să fie primit cu recunoștință, dar și cele mai subtile, să existe o reciprocitate a dăruirii.

Zodia Fecioarei este despre observarea detaliilor și amănuntelor, a gesturilor mici și a ridicărilor din sprâncene.
O fecioară vede dintr-o privire armonia sau dizarmonia dintr-un loc sau dintr-o persoană, nu poate fi păcălită cu ușurință (doar se poate auto-iluziona).

Pregătesc numărul de mâine al Newsletter-ului săptămânal, despre ”a trăi într-un corp de femeie”, un prim număr dintr-o serie de materiale dedicate femininului – un subiect important de care mă ocup de câțiva ani buni de zile.
mediccuexperienta.substack.com

Am realizat că sunt atât de multe de spus, încât cuvintele cuprind greu esența informației. Am lăsat inspirația să cuprindă doar mesajul care s-a cerut oferit, și am realizat că dăruirea vine la pachet cu așteptările – informația să fie primită din spiritul în care a fost dăruită. Așa că m-am centrat în respirație și am decis să mă bucur de procesul creației și să permit fluxului să-și facă treaba.
Asta este energia zilei de astăzi, una în care fluxul ne poartă acolo unde avem nevoie să trăim experiențele care ne cresc și ne transformă.

Să avem o zi de sâmbătă cât mai echilibrată
Cu iubire, tuturor


Sursă: Facebook/Zyanna Orinda. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii