Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 21 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 11 de energie – partea a doua – ziua 5. 21 octombrie 2024. Energia toamnei și a lunii în scădere

ro

21 Oct, 2024 11:16 136 Marime text
foto: Unsplash
Valul 11 de energie – partea a doua – ziua 5
21 octombrie 2024
 
Energia toamnei și a lunii în scădere ne împinge în continuare să facem ordine și re-aranjare a structurilor din viețile noastre.
Pentru a reuși să facem orice, de la detoxifiere la ceva curățenie, de la aranjare la aruncarea gunoaielor, avem nevoie de energie.
Fără energie suplimentară, cu ajutorul căreia să putem mișca cât de puțin lucrurile din zona materială, nu am putea reuși nimic.
 
Vă propun un test pentru a descoperi singuri câtă energie disponibilă există: mergeți la un raft de bibliotecă sau la un sertar din casă. Dați afară întregul conținut, scoateți cărțile, sau goliți sertarul, puneți totul la vedere pe masa. Luați apoi obiect cu obiect în mână, priviți-l, cântăriți-l și întrebați-vă: chiar am nevoie de tine în viața mea în acest moment?
Puneți la loc ceea ce decideți că este valoros și merită păstrat.
 
Și pregătiți un sac pentru gunoi pentru tot ceea ce nu mai are rost să rămână și să încarce locul.
Dacă simțiți nevoia de o pauză la mijlocul procesului, mergeți și serviți un ceai.
La finalul procesului, petreceți câteva minute în tăcere pe un scaun sau o canapea. Observați-vă corpul și senzațiile din el.
Ce simțiți?
 
Ce senzații trăiți?
 
De câte ori fac acest proces, îmi reamintesc (mental și corporal) cât de ușor este să acumulez (să transform bani în obiecte) și cât de dificil să eliberez (să arunc obiectele în care mi-am investit banii, nimic altceva decât forța mea vitală convertită în acele lucruri).
Când arunc ceva, fizic resimt ca și cum arunc o parte din mine. Iar la un anume nivel, exact asta este: arunc forța mea vitală, pe care am transformat-o în acel obiect.
 
De aceea și curele de slăbire sunt dificile, procesele de detoxifiere extrem de greoaie și curățenia în casă epuizantă. De multe ori, de aceea preferăm să o facă altcineva, în afara noastră. La fel cum mergem la medici să ne trateze (sperând secret la o pastilă magică de vindecare) sau la avocați să ne rezolve încurcăturile făcute în ignoranță.
 
Când începem orice fel de curățenie, la orice nivel al vieții, inevitabil apar ”durerile de cap” – vezi ultimul număr din Newsletter-ul săptămânal – mediccuexperienta.substack.com întrucât prea -plinul ce se acumulează zilnic, în lipsa atenției, ajunge să micșoreze evident forța vitală. Articolele din Newsletter subliniază aspectele cu care ne confruntăm în acest moment, pentru a ne reaminti prioritățile perioadei.
 
Legat de oboseala cronică și echilibrarea energetică, vă recomand un program realizat alături de echipa de la Vitality Pilates Studio din Constanța - https://vitalitystudio.ro/oboseala-cronica-vs.../
amintindu-vă că este o perioadă în care toate programele sunt la un discount aniversar:
Astăzi începem o săptămână de lună în scădere și eliberări de energie, care ne susține să descoperim câtă energie interioară reală avem.
Pe cer se întâmplă o intersecție între planetele Mercur și Saturn, care intensifică conversațiile purtate, chiar și dialogurile mentale.
Așa că putem să auzim astăzi destul de multe din cele pe care nu dorim să le auzim.
 
Cu atenție, continuăm ziua și ne focalizăm pe curățenie și eliberări,
 
Să ne fie bine tuturor
 
Cu iubire,


Sursă: Facebook/Zyanna Orinda. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii