Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 11 de energie – partea a doua – ziua 6 22 octombrie 2024 Luna în scădere ne ajută pe partea de eliminări și detoxifiere

ro

22 Oct, 2024 11:41 309 Marime text

Valul 11 de energie – partea a doua – ziua 6
22 octombrie 2024
Luna în scădere ne ajută pe partea de eliminări și detoxifiere, putând fi și un aliat de nădejde în dietele de slăbire.
Pierderea în greutate este un proces complicat, pentru că atunci când se face din motive greșite și forțat, duce la dezechilibre ce trec metabolismul dintr-o extremă în altă. Una dintre dietele frecvent folosite de cei care intră în detoxifiere este alimentația vegetariană sau vegană. Mental, este o alimentație ”corectă” și aparent potrivită corpului uman. Practic și fizic, există o mulțime de probleme și capcane, pe care urmează să le explorăm începând chiar cu Postul ortodox din toamna aceasta.

Vă invit să vă notați datele ultimului Webinar al acestui an organizat împreună cu Claudia de la Holistic shop ”Capcanele dietei vegane”, pe 14 noiembrie la ora 19.00.
https://holisticshop.ro/product-category/webinarii/live/
Este disponibil costul redus al acestui eveniment, până la finalul lunii octombrie, așa că profitați de ofertă și grăbiți-vă să prindeți un loc la întâlnirea ce vă aduce informație utilă, interesantă, chiar dacă provocatoare.

Dacă este nevoie să fie luate măsuri pe partea de dietă, în săptămâna în care ne aflăm, pot fi făcute minim două acțiuni potential benefice:
- Sărirea unei mese a zilei, de obicei a meselor din extremele zilei, fie dimineața, fie seara; cu alte cuvinte, putem să aplicăm reducerea alimentației la două mese pe zi, pentru cât mai durează tranzitul de lună în scădere (7-8 zile)
- Mâncatul conștient, cu atenție la ce punem în gură, cum punem în gură, ce alegem să mâncăm, unde și cât de frecvent; mâncăm de foame, sau pentru a ne acoperi neliniștea, nemulțumirea, slăbiciunea sau alte senzații corporale?

Atenția pe tot ce facem este o temă frecvent întâlnită în postările din ultima perioadă, precum și în articolele din Newsletter-ul săptămânal: mediccuexperienta.substack.com
Astăzi este despre a lua mici decizii și a face cât reușim exerciții prin care să ne bucurăm de acțiunile și experiențele vieții.
Pentru că la final de zi, nu este despre ce ne-a reușit sau am obținut, ci despre trăirile și senzațiile pe care le-am experimentat.
Să avem o altă zi bună, echilibrată și frumoasă,
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii