Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 11 de energie – partea a doua – ziua 8. 24 octombrie 2024. Astăzi și mâine avem luna în semnul Leului

ro

24 Oct, 2024 11:33 317 Marime text

Valul 11 de energie – partea a doua – ziua 8
24 octombrie 2024
 
Astăzi și mâine avem luna în semnul Leului.
Favorabile pentru îngrijirea părului, cele două zile cu luna în Leu sunt perfecte pentru tuns, vopsit și aranjat părul. Orice facem astăzi și mâine pentru podoaba capilară funcționează mai bine decât în orice altă perioadă a lunii.
 
Zilele sunt mai puțin favorabile pentru reacțiile tip iritare, nemulțumire și opunerea rezistenței. Când lucrurile nu sunt așa cum vrem, tendința interioară este de protest și opoziție – verbală și vehementă.
 
În mod special astăzi, să nu uităm: cauza oricărei nefericiri, a oricărei probleme, nu este situația sau dificultatea, ci GÂNDURILE pe care ni le facem despre ea.
 
Atenție maximă la tot ce ne trece prin minte, la poveștile născocite inconștient și care ne trag în drame sau telenovele, precum și la reacții.
De aceea, când ne spălăm pe păr, ne mai spălăm și mintea de gânduri inutile.
 
Am descoperit că îngrijirea podoabei capilare, cu masajul scalpului la aplicarea șamponului și petrecerea minutelor cu masca de păr, sau unguentul reparator aplicat pe păr duce la focalizarea atenției pe auto-îngrijire și scoate mintea din agresiune (sau auto-agresiune).
Am primit o invitație, care m-a onorat, de a participa la un eveniment pe 21 noiembrie despre frumusețe și îngrijirea corpului, a feței (în mod special), organizat de o tânără cu inițiativă și experiență, Florina Harga https://alexaevent.ro/.../secretele-muschilor-fetei-si.../
Voi fi invitat special la acest eveniment și alături de participanți, voi face exercițiile oferite de Florina (de mult aveam nevoie de mișcările de yoga facială) și la un moment dat, voi interveni cu opinii despre dietă, alimentație și gândire pozitivă.
 
De mult scriu despre faptul că focalizarea minții pe direcții pozitive și utile ne scoate din ”modul de reacție” automatic, în care ne aflăm dacă nu lucrăm cu atenție pe tendințele animalice reactive umane.
 
În luna noiembrie voi participa la un eveniment direct și trei evenimente on-line, care sunt conectate prin același ”fir roșu”: centrarea și găsirea stabilității și echilibrului.
 
Evenimentul direct (hibrid) de pe 2 noiembrie, ora 10.00, organizat la Constanța, la Colegiul pedagogic, este dedicat onorării vieții cele care a fost mama, profesoara Aneta Mușat și lecțiilor oferite de prezența sa. Intrarea este liberă și sunt bineveniți toți cei care au cunoscut-o pe mama și aleg să participe alături de noi la celebrare
 
Celelalte două evenimente on-line sunt, pe lângă cel al Florinei Harga, sunt:
 
- Pe 14 noiembrie, Capcane în dieta vegană, atelier organizat împreună cu Claudia de la Holistic shop, https://holisticshop.ro/product-category/webinarii/live/, disponibil cu reducere până la finalul lunii; dorim să marcăm începerea postului ortodox cu cel mai provocator subiect posibil – dieta.
- Pe 15 noiembrie, alături de echipa de la Alchida, discutăm despre senzațiile de siguranță și stabilitate, amintind de articulațiile cheie ce susțin corpul – genunchii (și siguranța), șoldurile (și stabilitatea).
Toate aceste evenimente sunt anunțate și descrise în Newsletter-ul săptămânal, ce poate fi primit în căsuța de e-mail duminica dimineață, dacă vă abonați cu un simplu click: mediccuexperienta.substack.com
După finalizarea proiectului din 2024, cu Valurile de energie, postările pe Facebook vor deveni sporadice și ocazionale, toată energia și eforturilor se vor focaliza pe acest Newsletter, dedicat abonaților și celor care mă susțin.
 
Din Newsletter veți afla despre proiectele speciale ale anului 2025, la care muncesc de luni bune de zile, alături de echipa tehnică.
Am preferat ca astăzi, cu energia Leului, să mă focalizez pe organizare, structurare, pregătirea evenimentelor viitoare și îngrijirea părului.
Aleg să folosesc energie intensă a zilei în mod creativ, pentru a nu-i lăsa vreo breșă să se exprime altfel de-a lungul zilei.
Înțelegerea frecvențelor de vibrație și poziționarea favorabilă funcție de ceea ce este reprezintă secretul folosirii avantajoase a energiilor acestei lumi.
 
Să avem cu toții o zi cu luna în Leu cât mai eficientă și utilă,
 
Cu iubire, tuturor



Text și foto: Zyanna Orinda/ Facebook.com
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii