Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 11 de energie – partea întâi – ziua 10 11 octombrie 2024

ro

11 Oct, 2024 08:47 174 Marime text
Valul 11 de energie – partea întâi – ziua 10
11 octombrie 2024
Ați observat că de multe ori realizăm că ni s-a întâmplat ceva bun abia după ce s-a întâmplat și a trecut?

Ne întâlnim cu cineva remarcabil, care aduce un plus-valoare în viața noastră, și în perioada cât suntem împreună, nu realizăm ceea ce ni se întâmplă. Suntem prinși de scenariile din cap și trăim în propriile proiecții, pe care le procesăm cu întârziere. Doar când persoana respectivă dispare din viața noastră, realizăm ce dar de energie am primit de la Univers.
Sau ni se întâmplă ceva diferit de rutina obișnuită, suntem prinși în acțiuni care ne trezesc la viață prin provocările oferite. Preocupați să facem față emoțiilor declanșate de confruntarea cu necunoscutul, nu realizăm lecția primită decât mult după ce a trecut.

Așa a fost și cu portalul 10:10 de ieri. Am trecut printr-o zi cu energie intensă, cu explozii solare masive, cu radiații uriașe, dar și cu potențial de a ne zgudui fixitățile și a ne trezi la unica realitate existentă: prezentul. Am realizat oare energia zilei? Sau abia acum rememorăm ce a fost ieri și realizăm ”ce ne-a lovit”?
În newsletter-ul săptămânal mediccuexperienta.substack.com, am prezentat ”feluri de a trăi” disponibile pentru fiecare dintre noi. Și în numărul de duminică am pregătit un alt subiect ce va deschide discuțiile spre alte teme importante: acumulările de toate felurile – în viață, în minte, în corp, în structurile cu care ne înconjurăm.

Vă reamintesc de postarea din 2 octombrie și Dăruirea (Giveaway-ul) oferit, care se apropie de final. Mâine este tragerea la sorți a câștigătorilor celor 8 seturi gratuite de cărți din Colecția Curcubeu, o oportunitate facilitată de aniversarea celor peste 1000 de abonați la Newsletter-ul săptămânal.
Astăzi este ultima zi de înscriere, vă invit să re-vedeți postarea din 2 octombrie.
Să avem o zi de octombrie cu atenție la oportunitățile de vindecare ale zilei.
Conjuncția Jupiter Chiron de astăzi vine cu un potențial de expunere a rănilor interioare, pentru a fi văzute și rezolvate.

Vă las astăzi cu singurul ”pansament” pe care l-am descoperit de când lucrez în domeniul ”tratamentelor” și ”pansării rănilor”: 99% din suferință și durere este în povestea minții, care vrea lucrurile să fie într-un fel în care acestea nu sunt.
Iar o poveste se poate schimba într-o secundă.
Spre deosebire de corpul fizic, care are nevoie de luni și ani de îngrijire, pentru vindecare.

Să avem o altă zi bună și cu prezență, să observăm energia disponibilă și să ne așezăm povestea mentală într-o zonă de calm și acceptare.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii