Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 11 de energie – partea întâi – ziua 3 4 octombrie 2024 Începe luna în creștere

ro

04 Oct, 2024 08:45 314 Marime text
Valul 11 de energie – partea întâi – ziua 3
4 octombrie 2024
Începe luna în creștere.
Corpul o termină cu eliminările (sau le mai continuă un pic, dacă sunt prea multe) și începe să rețină mai ușor tot ce intră: nutrienți sau reziduuri.
Perioada ce urmează este bună pentru administrare de vitamine, minerale, produse ale stupului sau alte suplimente de susținere a corpului.

Dacă nu ați început cu administrarea de vitamina D3 și Omega 3, laolaltă, o dată pe zi, după masa de prânz, zilnic, 14 zile pe lună (la luna în creștere), puteți să o faceți începând de astăzi, continuând toată perioada rece.
Lunar, avem ocazia să profităm de energia în creștere și să susținem corpul cu suplimente de calitate.

Personal, prefer combinația vitamina D3+K2, de la Secom, Zenyth sau orice altă firmă. Plus Omega 3 de 1000 mg de la orice firmă, varianta vegetală (Omega 3 din cânepă de la Canah) sau varianta animală (Krill oil de la Secom, sau ulei de pește Omega 3 de la multe firme).
Sau ar fi disponibilă combinația D3+K2+Omega 3 de la Ostrovit sau orice altă firmă.
Orice alegeți, orice este disponibil este foarte bun. Important este să ne urmărim reacțiile corpului și să înțelegem dacă acesta primește bine suplimentele oferite, sau apar probleme.

În Newsletter-ul săptămânal vorbim despre susținerea corpului și a minții, atât cu suplimente, dietă și măsuri zilnice, cât și cu povești și viziuni de viață împuternicitoare.
mediccuexperienta.substack.com
Apreciez mult că atâția oameni sunt interesați de modalități practice de a înțelege corpul și realitatea sa. Să nu uitați de Giveaway-ul de pe 2 octombrie (vezi postarea), la care vă puteți înscrie oricând, până pe 12 octombrie.

Astăzi este despre observarea energiei zilei și armonizarea cu luna în creștere.
Când ești ”în sincron” cu energia lumii, totul se întâmplă natural și stresul se reduce semnificativ. Stresul apare când opunem rezistență la ceea ce se întâmplă.
https://holisticshop.ro/.../webinar-octombrie-stresul.../

Pregătesc un eveniment pentru luna octombrie în care să ne uităm la impactul stresului asupra sistemului endocrin. Vorbim împreună despre cum putem susține corpul și cum ne putem poziționa mental, pentru a ne ajuta la fiecare pas.
Să avem o altă zi echilibrată și în fluxul de energie.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii