Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 11 de energiei – partea întâi – ziua 2. 3 octombrie 2024. Suntem încă în energia zilei de lună nouă

ro

03 Oct, 2024 09:26 361 Marime text

Valul 11 de energiei – partea întâi – ziua 2
3 octombrie 2024

Suntem încă în energia zilei de lună nouă și a eclipsei inelare de soare de ieri.
Începem un ciclu nou de energie, care se va prelungi în următoarele 5-6 luni.
Dar energia propriu zisă a eclipsei, intensă și transformatoare, ține până pe 15 octombrie.
În tot acest interval, planeta Pluto rămâne staționară, asta înseamnă că energia tip Scorpion va fi predominantă și va intensifica celelalte energii existente.

Așa că avem oportunități energetice de transformare extrem de bune următoarele două săptămâni.
Tot ce dorim să lăsăm în trecut, să eliminăm și să eliberăm din viețile noastre, pentru a face loc pentru ceva nou – este o perioadă propice să o facem acum.

Webinarul de ieri, despre Eliminări, a venit cu o energie profundă, intensă și transformatoare.
Ne-am conectat diferit la ceea ce înseamnă ”partea întunecată” a corpului și ființei umane, partea de reziduuri și de eliminări, ceea ce nu mai dorim și nu mai este optim să menținem.
Am descoperit împreună că energia vieții este fluidă, schimbătoare și în permanentă curgere, în timp ce energia lipsei vieții este stagnantă, fixă, constipată.
Agățările mentale sau fizice de orice fel din viața noastră produc suferință.
Bolile și durerile din viețile noastre sunt doar eliminări sau tentative ale corpului de a scăpa de reziduurile și acizii acumulați, prin depozitare sau neutralizare.

Este utilă să ascultăm iar și iar unele informații, până reușim să înțelegem unde este, real, problema, astfel încât, măsurile luate să fie eficiente.

Înregistrarea Webinarului din ziua de lună nouă va fi disponibilă pe platforma Alexa Event, alături de toate celelalte Webinarii realizate în ultimii ani, la un preț de discount de 60%, folosind cuponul Octombrie60.
https://alexaevent.ro/instructor/sorinasoescualexaevent-ro/

Vă reamintesc și de Dăruirea (Gaveaway-ul) de ieri, de pe 1 octombrie, care celebrează împlinirea numărului de 1000 de abonați la Newsletter-ul educațional.
mediccuexperienta.substack.com
Puteți relua mesajul și comenta, dar numai la mesajul de pe 1 octombrie, pentru că celelalte comentarii, la alte preluări de mesaj, nu vor fi luate în considerare pentru tragerea la sorți. Mulțumesc că participați la această omagiere a creării unei comunități în jurul unei viziuni practice despre viață și sănătate.

Numărul de duminică 6 octombrie al Newsletter-ului este o dedicație de suflet pentru voi toți, fiind în același timp o declarație personală a alegerilor ”felului de viață” pe care l-am selectat din ”meniul vieții”.
Sunt foarte recunoscătoare că mă însoțiți în acest drum și că putem să ne întâlnim în aceste alegeri, împărtășind experiențe și descoperind posibilitățile extraordinare ale corpului și minții umane.

Să avem o zi de 3 octombrie cât mai echilibrată, centrată, cu atenție la modul în care umblăm prin lume și lăsăm în urma noastră ”eliminări”, gunoaie sau reziduuri de orice fel (emoții, vorbe, gânduri, mirosuri sau obiecte).
Intenția și alegerea pentru viitor este să putem mișca prin lume fluid, elegant, discret, fără să lăsăm urme și mai ales, fără să deranjăm țesătura fină de energie a structurii lumii.
O zi de contemplare și echilibru, pentru noi toți
Cu iubire,



Sursa text și foto: ZyannaOrinda/Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii