Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 6 de energie – partea a doua – ziua 12 3 iunie 2024. Astăzi avem o zi de 3 (trei), simbolizată prin triunghi și trinitate

ro

03 Jun, 2024 10:44 526 Marime text
Valul 6 de energie – partea a doua – ziua 12
3 iunie 2024
Astăzi avem o zi de 3 (trei), simbolizată prin triunghi și trinitate.
Triunghiul este simbolul mișcării.

Când există trei elemente într-o structură, dinamica se intensifică.
Într-o familie cu el și ea, când apare copilul, soacra sau o a treia persoană, dinamica fizică și emoțională sporesc și provocările necesită atenție și prezență.
Trinitatea este baza vieții pe pământ.
Se regăsește în toate religiile și viziunile asupra sensului vieții, indiferent de locul de pe pământ și timpul istoric în care a apărut.

Este definită cu termeni variați, dar simbolica lui ”trei” se păstrează.
Începem o nouă săptămână într-o nouă lună calendaristică, în plin tranzit de eliminări și curățenii, pentru că suntem foarte aproape de o lună nouă (mai avem trei zile până la maximul de pe 6 iunie).

Vă aștept să marcăm această lună nouă în cadrul Webinarului de joi seară, de la ora 19.00 în care regăsim trinitatea la nivelul gurii.
https://alexaevent.ro/.../sfaturi-vindecatoare.../
Regăsim aici cele trei funcții principale ale corpului: digestia, respirația și comunicarea, dar și intersecția a trei sisteme esențiale pentru funcționarea corpului: respirator, digestiv și nervos.
Gura este sediul unui analizator de o importanță mare în menținerea sănătății corpului, analizatorul gustativ, iar componentele sale anatomice (dinții, limba și glandele salivare) acționează continuu pentru menținerea echilibrului întregului corp.

Folosim gura pentru obținerea plăcerii (suptul fiind primul reflex antrenat din copilăria mică), dar și pentru eliberare / eliminare, atunci când apare neplăcerea (putem să scuipăm, la fel de ușor cum înghițim).
Întreaga săptămână este sub semnul lunii noi în Gemeni, de joi 6 iunie, iar acum, puțin înainte de acest maxim, mai avem încă timp să observăm ce ar mai fi de spus, de comunicat, de eliberat și eliminat, pentru a ne ușura de poveri inutile.
Să avem o zi de luni cât mai echilibrată, relaxată și dinamică, în același timp.

Dualitatea care precede trinitatea ne învață să ne jucăm cu cifrele: 1, 2, 3 și..... pornim în lume, exact precum copiii care învață regulile Jocului.
Să ne jucăm frumos, împreună
Cu iubire,

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii