Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 6 de energie – partea a doua – ziua 13. 4 iunie 2024. Energia în scădere a lunii noi

ro

04 Jun, 2024 10:11 878 Marime text
Valul 6 de energie – partea a doua – ziua 13
4 iunie 2024

O zi de marți, cu zeul Marte (al războiului) patronând energia în scădere a lunii noi, ce atinge un maxim în următoarele două zile.
Eliminări sunt intense, radiațiile solare trimit aproape zilnic episoade de maxim, pe care le percepem în corpul fizic drept stări de slăbiciune, aproape spre leșin (ca la insolație), cu amețeli, confuzie mentală, nevoie uriașă de odihnă (chiar cu somnolență, în cele mai neașteptate momente) și uscăciune / deshidratare.

Simțim starea de hidratare / deshidratare în special la nivelul gurii, mucoasele fiind repetat uscate, cu senzație de sete ce nu poate fi stinsă doar cu apă.
Corpul a cerut în ultima perioadă limonadă, apă fructată, suc fresh (a mers bine mărul cu morcov și apio, mai ales săptămâna trecută) sau ceaiuri.

Vă aștept joi seară, la Webinarul de pe 6 iunie 2024, în plin tranzit de lună nouă în Gemeni, să discutăm despre cavitatea bucală, și obiceiuri pe care le avem sau le putem schimba, să rezistăm mai bine la ceea ce este:
https://alexaevent.ro/.../sfaturi-vindecatoare.../

Vom insista pe subiecte precum sănătatea dinților, a gingiilor, hidratarea mucoasei bucale și cum ne afectează emoțiile cavitatea bucală.
Dar puteți să veniți cu orice fel de întrebări și împărtășiri ale propriilor experiențe.
Aceste dialoguri periodice prin intermediul Webinariilor ne ajută să înțelegem mai bine, mai profund, mai clar situația prezentă și să găsim soluții practice, funcționale.

Astăzi este despre a înțelege provocările existente și de a lua măsuri eficiente, ce ne stau în puteri.
Dacă organismul se găsește în situații dificile, nu-l forțez și nu mă supăr pe el. Nu-l umplu cu medicamente și nu-l biciui cu lozinci ”hai că poți, trebuie să reziști”.
Aceste manevre pot funcționa temporar, după care corpul să-și continue evoluția biologică.

Cerul, stelele și planetele au regulile lor, dacă le învățăm înțelegem puțin mai bine ce se întâmplă. Corpul biologic are regulile sale. Dacă le cunoaștem și le respectăm, minimizăm suferințele și durerea. Sau știm ce să facem, în cazul în care apar.

Zeul războiului, Marte, patronul zilei de astăzi, ne învață partea pozitivă a conflictelor armate: pregătirea și antrenamentul (niciun soldat nu pleacă la luptă nepregătit, neînarmat și ne-antrenat), strategia și planul de bătaie, și mai ales, echipa.
Războaiele se poartă în grupuri de oameni.
Echipa cu care pornești la drum este esențială, putând să facă diferența între supraviețuire și dispariție.

Vă mulțumesc că suntem împreună, în călătoria zilelor, și vă sunt tuturor recunoscătoare că citiți, aplicați, puneți întrebări, testați, vă antrenați și învățăm împreună legile biologiei.
Să avem cu toții o zi de marți cât mai eficientă, dinamică și echilibrată.
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii