Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 6 de energie – partea a doua – ziua 6. 28 mai 2024. Zi de marți, cu acțiune și dinamică

ro

28 May, 2024 12:09 476 Marime text

Valul 6 de energie – partea a doua – ziua 6
28 mai 2024

Zi de marți, cu acțiune și dinamică, impregnată de luna în Vărsător, imprevizibilă și uneori, excentrică. Într-o săptămână cu lună în scădere, cu eliminări, curățenii, eliberări și dezlegări. Adică o rețetă pentru mișcări și schimbări neașteptate, dar și pentru transformări apărute pe negândite.

Energia acestei săptămâni și a zilei de astăzi, în special, este doar o mică mostră din ceea ce urmează, ca intensitate și dinamică în viețile noastre personale, în următoarea perioadă. Ne apropiem de Solstițiul de vară, ce vine la pachet cu trei evenimente intense, așa încât, pe măsură ce ne apropiem de mijlocul anului, este ca și cum am urca pe un munte din vârful căruia vedem mai bine priveliștea. Suntem pregătiți să explorăm viziunea de ansamblu? Dorim să știm mai multe despre luminile și umbrele din viețile noastre?
Astăzi este doar o mică mostră a venirii la suprafață a părților de întuneric și inconștiență, de care nici nu știam sau de care fugim de mult timp.

Putem să ne uităm la ceea ce este și vine, pentru că este util să știm ce avem acolo.

Purtăm în noi, în inconștient, multe informații și energii moștenite de la strămoși; le cărăm și le exprimăm robotic în viețile noastre, fără măcar să înțelegem ce facem. Lumina conștienței și a înțelegerii ne ajută să vedem ce facem.

Acesta este darul Solstițiului de vară, ziua cea mai lungă a anului, cantitatea cea mai mare de lumină ce vine pe Pământ.
De aceea intenționez organizarea Retreatului de vară la Buzău exact în perioada 21-24 iunie 2024, pentru a folosi energia disponibilă și a avansa cu ajutorul ei în procesul de vindecare. Când lucrul se face în grup, totul se amplifică. Mai sunt doar câteva locuri disponibile. Informații și înscrieri pentru Retreat la vassormi@gmail.com

Astăzi ne acordăm la energia disponibilă, stăm cu vibrația din corp (care poate fi uneori copleșitoare), ne conștientizăm senzațiile, facem acțiuni moderate sau ne odihnim (micșorarea vitezei de acțiune este mereu utilă în momentele de energie intensă) și respirăm adânc. Stând cu spatele drept.

Ne amintim că așa ne poziționăm în fiecare secundă: între pământ și cer.
Aici este locul nostru preferat, de emisari între lumi, între material și spiritual.
Să avem o zi cât mai eficientă și prezentă, de marți, final de lună mai.

Cu iubire, tuturor


Articol preluat de pe Facebook/Zyanna Orinda. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii