Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 6 de energie - partea întâi - ziua 5. 12 mai 2024. Zi de duminică, cu repaus, relaxare, odihnă

ro

12 May, 2024 09:04 574 Marime text


Valul 6 de energie - partea întâi - ziua 5
12 mai 2024

Zi de duminică, cu repaus, relaxare, odihnă.
Este și o zi în care ne conectăm mai bine cu energia Forței Vieții, cu Divinul din interiorul nostru, vocea ce ne ghidează de-a lungul drumului, să nu ne pierdem și să ajungem cu bine la destinație.

Destin, destinație, jocuri de cuvinte.
Dincolo de poveștile minții, care descriu lumea în feluri utile socialului, există pentru fiecare dintre noi o cale, un drum, un destin, programat în ADN-ul celulelor noastre. Sufletul (sau Forța vieții) ne împinge continuu pe calea acestui destin, așa că luăm de multe ori decizii fără să înțelegem de ce o facem.
Partenerii și prietenii pe care îi alegem, ocupațiile în care ne găsim, modul în care ne raportăm la economia lumii, viziunea pe care o avem asupra vieții – toate sunt aliniate cu destinația (destinul) vieții noastre.
În Jocul vieții, este o logică și o dinamică, descrise în multe cărți spirituale.

Astăzi ne putem conecta mai ușor la propria noastră poveste de viață, reluând iar și iar cele întâmplate și căutând semnificații mai profunde. Lecțiile vieții duc la creștere doar dacă sunt înțelese, integrate și apoi, acționăm în viață fără să mai repetăm greșelile.
Trecem în viață prin cicluri de învățare, dar și prin cicluri de dezvățare, destin-ul nostru fiind plin de ”cercuri” și ”bucle” care rămase deschise, produc pierdere de energie și suferință.

Închiderea ciclurilor de lecții și experiențe este o sarcină importantă a fiecăruia dintre noi. Există anumite momente astronomice extrem de propice pentru ritualuri de vindecare. Așa este Solstițiul de vară, pe 21 iunie, care anul acesta va fi cuplat cu alte câteva evenimente energetic puternice: luna plină, zilele de Sânziene și Rusaliile. Energia feminină puternică a perioadei permite înțelegeri ale căii destinului și re-ajustări ale destinației vieții.

Intenționez un Retreat în Natură în perioada 21-24 iunie, la care invit pe oricine simte să se retragă pentru câteva zile din nebunia lumii și să se reconecteze la Suflet, Natură și puterea grupului de susținere. Dacă vă interesează și vă surâde ideea (care s-ar putea să fie exact ce aveți nevoie la mijlocul acestui an) scrieți pe adresa vassormi@gmail.com. Mai sunt câteva locuri disponibile și m-aș bucura să lucrăm împreună, în conexiune directă.

Oricare este destinația eforturilor noastre, mergem înainte.
Astăzi este o zi bună de liniștire, calmare, oprire din alergarea zilnică și evaluare a stării interioare. Cum este acolo, în interior? Ce simt în acest moment?
Să avem o zi de duminică cu o destinație utilă: tăcerea interioară.
Cu iubire, tuturor


Text+foto: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii