Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 6 de energie - partea întâi - ziua 8. 15 mai 2024. Mijlocul săptămânii și al lunii mai

ro

15 May, 2024 08:27 562 Marime text


Valul 6 de energie - partea întâi - ziua 8
15 mai 2024

Mijlocul săptămânii și al lunii mai
Epicentrul unui labirint uriaș, în care am intrat de la începutul acestui an, odată cu încercarea personală prin care am trecut: boala mamei.
Astăzi este finalul călătoriei, mijlocul labirintului, întâlnirea cu Minotaurul din centrul labirintului (păzitorul lumii de dincolo).
Mama și-a terminat purgatoriul de suferință fizică din ultimele luni, iar trupul și Sufletul ei se întorc, fiecare, de unde au venit.

Am stat nas în nas cu Suferința, Durerea și neputința de a ușura / ajuta pe cel care se află în înfruntarea cu dificultățile. Am stat în acceptare, în rugăciune, am fost prezentă la fiecare pas al trecerii și am însoțit cu iubire acest final.

Vă spuneam în cartea ”Momentul potrivit” https://shop.aska.ro/produs/momentul-potrivit/ că toate începuturile au un final.
Iar finalurile trebuie onorate, pentru că încheie capitole și lasă locul liber pentru noi începuturi. Este ciclul vieții, roata Destinului și modul în care funcționează valurile de energie ale lumii.
Astăzi onorez finalul vieții unei persoane care a fost timp de 82 de ani prezentă în Jocul vieții, bucurându-se la fiecare pas, dansând, cântând și sărbătorind Forța vieții în fiecare zi, cu zâmbetul pe buze.

Am ales să împărtășesc acest moment personal pentru că finalurile la care participăm sunt la fel. Și finalurile trebuie onorate,mai ales când persoana pe care o evocăm a trăit o viață plină, frumoasă, colorată și muzicală, jucându-se frumos cu toți cei cu care a participat la Dansul vieții.

Suntem în mijlocul ultimei luni de primăvară, cu Natura în plină înflorire, cu păsările care ciripesc continuu. Ascultam o mierlă care cânta continuu, cu triluri de viață, și simțeam cum Sufletul se urcă în lumină, continuând ciclul vieții.

Astăzi este despre onorarea vieții, onorarea mamei care a trăit o viață plină și frumoasă, despre finalul unei călătorii memorabile și despre Forța vieții.
Vă propun să ascultați o melodie ritmică (mamei îi plăcea mult Meneito) și dansând, prin participarea la Roata Lumii, suntem alături de bucuria pe care ea a adus-o zilnic, în viețile noastre, prin prezența și modelul care a fost.

Drum lin în lumină și recunoștință pentru toată învățătura,
Cu iubire,


Text+foto: Facebook/Zyanna Orinda. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii