Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 6 de energie – partea întâi – ziua 9 16 mai 2024. „Onorez viața mamei și am ales să nu jeluiesc moartea ei“

ro

16 May, 2024 08:58 576 Marime text

Valul 6 de energie – partea întâi – ziua 9
16 mai 2024
Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au fost alături energetic, cu mesaje și gesturi de bunăvoință, la momentul trecerii în Lumină a mamei.
Am trăit conștient și prezent ultimele luni ale pregătirii sale de trecere și am observat, la prima mână, condiționările, obiceiurile și modul în care repetițiile ne structurează viața (și trecerea spre moarte).
Antrenamentul disciplinei interioare este dificil și necesită timp îndelungat.

Maturizarea reală presupune înțelegerea Regulilor Jocului vieții, dar mai ales a faptului că viața are nivele diferite, care au reguli diferite.
Unele sunt regulile biologiei (ale corpului), altele regulile relațiilor (comunicarea și emoțiile), altele regulile economice și cu totul altele regulile energiei (cu dualitatea inclusă). Aplicarea regulilor unui nivel la alte nivele înseamnă harababură, dezordine și suferință.
Să iei decizii economice în mod emoțional (cheltuiesc bani că sunt tristă), sau să iei decizii biologice emoțional (mănânc dulciuri și beau alcool că sunt supărată) înseamnă o rețetă sigură pentru suferință.

Nu povestim la bancă, la starea civilă sau la administrația cimitirelor despre jeluirea pierderii cuiva drag. Acolo mergem cu hârtii în regulă, cu taxele achitate la zi și cu rațiunea întreagă. Dacă aducem emoțiile și jeluirea în zona administrativă, nu rezolvăm treaba și pierdem energie.
Când facem ritualuri energetice de eliberare a Sufletului nu începem cu explicații logice și raționale, de ce s-a întâmplat, cum și care este explicația. Ne pierdem în povești și sărim esența: faptul că energia de care dispunem este limitată, și când s-a terminat, s-a terminat.

Perioadele de trecere ale cuiva drag sunt perioade de mare consum energetic.
Organele care suferă cel mai tare sunt suprarenalele (și rinichii), alături de ficat și zona respiratorie.
Tristețea și jeluirea afectează plămânii și organele respiratorii (foarte mulți dintre cei care ne-au fost alături fizic în zilele finale ale mamei au ”răcit” și au făcut probleme respiratorii – roșu în gât, nas înfundat, tuse etc).

Neputința și teama (conectată cu moartea) afectează suprarenalele și rinichii (durerile de spate, în zona lombară, tulburările de somn și ochii umflați au fost marca acestor zile)
Frustrarea, nemulțumirea și iritarea afectează ficatul (iar aglomerarea de acțiuni necesare ritualurilor de trecere au afectat zona fiere / ficat, mai ales că luarea meselor s-a transformat într-o acțiune mai degrabă destructivă, decât susținătoare pentru corp).
Vă invit în această seară, la ora 19.00 să povestim mai multe despre modul în care ficatul și fierea pot fi afectate de experiențele intense ale vieții, la un Webinar ce este destinat perioadei de ”curățenie de primăvară”.
https://holisticshop.ro/.../webinar-mai-curatenia-de.../

Trecerea dincolo a cuiva este tot o ”curățenie de primăvară”, pentru împrospătarea energiilor existente.
Intenționez să vorbim cât mai multe despre importanța energiei interioare, despre conștientizarea responsabilității pentru menținerea în stare bună a propriului corp și despre măsuri practice simple de susținere a fierii / ficatului, respectiv a stării de sănătate a întregului corp.
Onorez viața mamei și am ales să nu jeluiesc moartea ei, pentru că trecerea / finalul este o parte a ciclului vieții. Onorez lecțiile, observ mai bine la altcineva cum și-a învățat sau nu lecțiile de maturizare ale vieții și înțeleg mai bine unde și cât mai am de lucru, pentru a pregăti propria mea trecere. Maratonul începe și antrenamentul este absolut necesar.

Disciplina interioară se învață prin repetiții zilnice.
Astăzi este o altă zi bună în care să observăm ce ne ia din energie, ce nu ne permite să trăim în stare de echilibru (ce amestecuri de Reguli facem), ce ne îngreunează și ne limitează starea de bine.
Să avem o zi cât mai atentă, conștientă și prezentă
Cu iubire,

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii