Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 7 de energie - partea a doua - ziua 8. 29 iunie 2024. Suntem la mijlocul perioadei de lună în scădere, adică la al treilea pătrar, în plină perioadă de curățare și eliminare

ro

29 Jun, 2024 07:58 318 Marime text



Valul 7 de energie - partea a doua - ziua 8
29 iunie 2024

Suntem la mijlocul perioadei de lună în scădere, adică la al treilea pătrar, în plină perioadă de curățare și eliminare.
Ne-am propus în aceste zile, de la Solstițiul de vară de pe 20 iunie și până acum, să răscolim puțin mâlul de pe fundul subconștientului, să activăm balaurii (pentru a-i vedea mai bine).

Dacă nu o facem conștient și voluntar, se întâmplă în mod automat.
De câte ori ne apucăm de un program de detoxifiere, adică schimbăm dieta (făcând-o mai simplă și sănătoasă), consumând mai multe sucuri și lichide (sau doar sucuri și lichide, adică făcând post cu lichide), sau oprindu-ne din alimentație și consum lichide (post negru) pentru perioade variabile de timp – ne confruntăm cu tot gunoiul care se grăbește să iasă la suprafață.

Dacă ar fi doar mucus, reziduuri acide, paraziți și metale grele, cum ne spune medicina corpului fizic, suferința ar exista dar știm că are un final - odată eliminările terminate, corpul se auto-repară și se simte confortabil.
Ce ne facem însă cu balaurii mari și grei ai emoțiilor și convingerilor, ai poveștilor minții – gen ”nu sunt în stare de nimic”, ”viața mea nu are niciun sens”, ”ce naiba caut eu pe pământ?”, ”ce este cu goliciunea asta din interiorul meu?”, ”nu merit să trăiesc”.
Sau balaurul cel mai de temut ”nimeni nu mă iubește”
Toți acești balauri emoționali, formați din cuvinte și povești, sunt entități de energie care au consistență, și sunt mai lipicioși decât mucusul din nas, care se ține cu forța de mucoasele noastre.
Îmi amintesc de mucii care se întind, se întind, dar nu se desprind de gaura din care ies, parcă dorind să se întoarcă înapoi.

Tuturor ne este atât de frică să ne confruntăm cu acești balauri, că am face orice să-i ținem cu gura închisă și să ne prefacem că nu există.

La șezătoarea urbană de astăzi, de la ora 13.00, vom intenționa să ne confruntăm cu ei într-un mod în care să ne zguduie doar puțin, suficient cât să stăm cu ochii deschiși și să fim prezenți. Dar nu înfricoșați și gata de fugă.
https://www.eduvisionlearning.ro/.../sezatoare-urbana...

Vă invităm alături de noi, on-line, să ”coacem” pe toate părțile, în focul acidozei, senzațiile pe care le trăim cu toții, datorită intensificării energiilor și a forței eliminărilor.
Să vedem mai bine eliminările și să le punem ”la locurile lor”, pentru a nu deveni ceea ce nu sunt. Intenționăm să mai eliberăm din ”lipicelile” care ne blochează pe interior.

Astăzi este despre atenție, prezență, observare, dar și comuniune și împărtășire.
Citeam de curând despre faptul că atunci când sunt stresate, corpul femeilor produce mai mult hormon numit oxitocină, și ele simt nevoia să fie alături de alte femei, cu care să poată vorbi, să facă o conexiune de suflet, să se simtă vulnerabile fără a se simți amenințate (cum se întâmplă, de multe ori, în prezența bărbaților) și să-și permită să elibereze verbal, vocal sau fizic tensiunile corporale.

Asta făceau șezătorile de la țară, asta intenționează șezătoarea noastră urbană. Echilibrarea unui hormon important, oxitocina, de care depinde starea noastră interioară de bine și pace.
Să avem o zi de eliberări cu sens, urmată de ușurare.
Cu iubire, tuturor



Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii