Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 7 de energie – partea a doua – ziua 9 30 iunie 2024 Ultima zi din luna iunie, o lună intensă, călduroasă și dinamică

ro

30 Jun, 2024 10:20 272 Marime text

Valul 7 de energie – partea a doua – ziua 9
30 iunie 2024
Ultima zi din luna iunie, o lună intensă, călduroasă și dinamică.
Folosesc energia acestui final pentru a face o declarație de admirație

Întreaga lună am întâlnit, cunoscut, lucrat și discutat cu multe fete și femei. M-am imersat în energia feminină nu doar datorită naturii, care vine cu fructe, căldură și imprevizibilitatea atmosferică. Ci și datorită evenimentelor și programului mai plin, favorizat de ziua mai lungă.

De câte ori am întâlniri intensive cu femininul, ceva se transformă și se așază diferit, atât în mine, cât și în persoanele cu care lucrez.
Oriunde am fost în luna iunie, în Anglia sau România, în Constanța, Buzău sau București, la întâlniri în persoană sau discuții pe on-line, interacțiunile cu femeile petrecute zilnic m-au umplut de speranță în Forța vieții, Forța creativă a femininului și potențialul de transformare interioară.

Majoritatea femeilor cu care am discutat au avut povești uimitoare de împărtășit.
Forța lor interioară este incredibilă. Rezistența în fața unor dificultăți mari, a unor programări mentale de o viață și dorința de a se îmbunătăți și a se schimba în mai bine, de dragul copiilor sau familiei mă impresionează de fiecare dată.

Am văzut femei cu lacrimi în ochi, mărturisind neputința, neajutorarea, senzația de copleșire, într-o clipă de vulnerabilitate maximă, iar peste 5 minute, le-am văzut ștergând lacrimile, întorcându-se la treburile obișnuite, având grijă de familie, copii și găsind putere pentru un zâmbet.
Frumusețea interioară și forța feminină mă impresionează de fiecare dată.
Astăzi îmi declar în mod deschis admirația față de toate femeile cu care m-am întâlnit, cu care am discutat și care îmi amintesc, la fiecare interacțiune, că Viața este atât de prețioasă.
În perioada verii am programat alte două evenimente ”în Natură”, în energia Feminină a României, în zona dealurilor și munților, pentru împământare și continuarea vindecării.

Dacă aveți drum și disponibilitate, vă invit să vă alăturați grupurilor extraordinare de femei care mențin vibrația vieții și a vindecării.
Primul eveniment este pe 5 iulie la Breaza, o întâlnire scurtă în aer liber, o altă „șezătoare” feminină cu discuții și împărtășiri:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=2154523551581717&set=a.315526838814740

Al doilea eveniment este un alt Retreat de suflet, în alt portal de energie, al Fecioarei Maria, între 15-19 august la Dâmbovicioara, mai multe informații la monicapetre75@yahoo.ro
Astăzi este despre admirație, despre aprecierea eforturilor acestor femei extraordinare alături de care este o onoare să lucrez, despre onoarea energiei feminine a Naturii și a vieții din inimile noastre.
Să avem o zi de final de iunie cât mai odihnitoare, relaxată, liniștită și vindecătoare
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii