Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 7 de energie – partea întâi – ziua 11. 17 iunie 2024. Se intră în ”numărătoarea inversă” pentru Solstițiul de vară

ro

17 Jun, 2024 09:23 696 Marime text
Valul 7 de energie – partea întâi – ziua 11
17 iunie 2024

Zi de odihnă, zi de duminică, zi de mineralizare (sucuri, salate de legume, fructe proaspete), zi de ordine și aranjat detalii (nu neapărat curățenie, cât mai ales de ordonare și sortare, observare a ”prea plinului” și luat decizii pentru simplificare).

De astăzi se intră în ”numărătoarea inversă” pentru Solstițiul de vară.
Mai sunt 4 zile până la data oficială a celei mai lungi zile din an.
Mai avem 4 zile în care ziua este foarte lungă, lumina soarelui foarte intensă, energia extrem de variabilă și schimbătoare.

Ne pregătim de Solstițiul de vară la Buzău, în mijlocul Naturii, pentru a permite corpurilor noastre să iasă din energia civilizației și tehnologiei.
Punem la punct detaliile tehnice și organizatorice, lucrăm la materiale, așezăm totul în ordine, ne facem ”partea noastră” din proiect, uitându-ne după semnele de la Divin, că totul este în fluxul energiei și în beneficiul tuturor celor implicați.
Ultimele două camere din Retreat își așteaptă ocupanții, dacă mai sunt persoane care simt că se pot alătura nouă, pentru week-end-ul ce urmează.
Informații despre Retreat și înscrieri pe vassormi@gmail.com

Așa cum spuneam, este una dintre cele mai delicate și speciale perioade ale anului.
Stăpânii Jocului și ai Lumii au ”umplut” această perioadă cu examene, cu festivități (finalul anului școlar) și cu orice fel de ”treburi” pentru a nu observa cât de vibrante sunt zilele prin care trecem.
Am ales perioada aceasta deliberat, conștientă că s-ar putea să fie puține persoane disponibile pentru lucrul în grup în aceste zile, dar cu o nevoie interioară uriașă de conexiune cu energia Solstițiului și a locului din Natură în care vom fi.

În fiecare an mi-am propus să onorez și celebrez Solstițiile și Echinocțiile. Uneori mi-a ieșit, alteori m-am trezit că lucrez în aceste zile atât de importante.
Când zilele sacre se transformă în zile obișnuite, când celebrăm alte repere, mai puțin conectate cu energia Naturii și mai mult cu cea materială a consumerismului (ziua mamei, ziua copilului etc) pierdem legătura cu lumea vie din jur.

Calitatea bună a vieții fiecăruia dintre noi este un echilibru între părțile noastre: animalică (conectată cu Natura) și umană (conectată cu socialul material). Fiecare necesită atenție, dedicație și hrănire.

Începând de astăzi, ne pregătim să onorăm Solstițiul de vară, 20 spre 21 iunie și apoi Luna plină în Capricorn, pe 22 iunie, urmată de Rusalii și Sânziene – pe 23 și 24 iunie. Energii intense, energii utile pentru revelații și potențial de transformare, de maturizare și creștere, de vindecare și schimbare interioară profundă.
Începem astăzi cu ordinea prin casă, prin computer și telefon, prin sertare și dulapuri, peste tot unde observăm energie stagnantă, nefolosită sau obiecte pe care se depune praful de mult timp.

Să avem o zi de duminică relaxată, odihnitoare și eficientă, în același timp
Cu iubire, tuturor



 Sursa și foto: ZyannaOrinda/Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii