Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 7 de energie – partea întâi – ziua 2. 8 iunie 2024. Energia începe să crească

ro

08 Jun, 2024 10:22 566 Marime text
Valul 7 de energie – partea întâi – ziua 2
8 iunie 2024
 
Energia începe să crească, simțindu-se ca presiune în sistemul limfatic.
Câmpul electromagnetic este instabil, iar corpul resimte acest lucru drept nesiguranță sau neliniște. Din acest motiv, somnul poate fi tulburat (și ne trezim brusc, cu palpitații, ca și cum ar fi perceput un pericol) și pot să apară diferite simptome conectate cu ficatul: dureri de cap, probleme cu ochii și vederea, dureri articulare sau musculare, tulburări de digestie și eliminare.
 
M-am trezit cu o mulțime de mici probleme / disconfort pe partea dreaptă (ficatul, rinichiul drept) – o jenă pe interiorul coapsei drepte (unde este vena safenă, predispusă la tromboflebite sau varice), o jenă la umărul drept și la ceafă, pe dreapta și dureri ascuțite în ochiul drept (suprasolicitat de uitatul la ecrane).
 
De fapt, am folosit ambii ochi pentru lucrul la calculator, de ce doar ochiul drept este cel care mă deranjează mai mult?
Simt că ficatul și fierea lucrează mult mai intens și văd pe piele semnele supra-solicitării lor: apariția de pete maronii sau roșietice, uscăciunea pielii, pierderea tonusului pielii.
 
În corpul fizic se acumulează reziduuri zi de zi. La Școala Sănătate 5D, învățăm despre acidoza limfatică, modul în care se formează și acumulează, precum și tehnici de curățare și eliberare. https://www.sanatate5d.ro/
 
Am aflat prin experiență directă, că stresul, suprasolicitarea, încărcarea programului și oboseala afectează profund corpul fizic. După perioada foarte dificilă de 4 luni de stat lângă mama, care a suferit mult înainte de trecerea dincolo, m-am străduit să-mi ajut corpul fizic să se odihnească și echilibreze. N-am luat în calcul prea bine starea de suferință și jeluire a minții și senzațiile reale de pierdere, care se resimt emoțional doar atunci când te liniștești fizic. M-am trezit confruntată cu toate emoțiile profunde ale abandonului, pierderii, lipsei și dorului. Am stat cu prezență și conștiență în ele, dar a fost greu seara și noaptea. Folosind mecanismele familiare de compensare (mâncare și ecrane) am afectat intens corpul fizic, cu atât mai mult cu cât era de jos afectat de oboseala anterioară. Și uite așa, acidoza limfatică s-a accentuat și simptomele dureroase m-au atenționat de pericolul interior.
 
Sunt bucuroasă că urmează Retreatul de la Buzău, peste nici două săptămâni. Am nevoie să stau în Natură, să mă rup de câmpurile electromagnetice ale zonelor civilizate și de rutina muncii pe computer, să mă conectez cu plantele, arborii, lacul, pământul și energia zonei izolate în care vom sta, în perioada Solstițiului și Sânzienelor. Am nevoie să fac mișcare, să-mi folosesc mai mult corpul și mai puțin ochii și mintea.
 
La Retreat ne vom conecta intuitiv și corporal cu natura și plantele, vom lucra în mod special pe dezvoltarea stării de liniște, calm și tăcere interioară, din care să ne conectăm direct cu energia vindecătoare a plantelor. Doar într-o relaxare profundă, corpul se poate simți ”în siguranță” și să-și relaxeze tensiunile interioare, să permită somnul de calitate (la Buzău se doarme excepțional de bine) și să-i faciliteze ficatului procesele de auto-vindecare.

Fierturile de plante pe care le vom prepara împreună și hrana simplă, cu ingrediente proaspete, vor fi de ajutor acestui proces de recuperare. Am fost inspirată să programez acest Retreat acum, când corpul meu real are nevoie de susținere și vindecare. Și mă bucur să fiu alături de câțiva oameni, interesați de același proces. Împărtășirea cu cei care au intenții asemănătoare este mereu împuternicitoare.
 
Pentru detalii și înscrieri la ultimele locuri din Retreat scrieți la vassormi@gmail.com
 
Astăzi intenționez să stau cuminte și să minimizez interacțiunile profesionale (deși voi răspunde la cât mai multe dintre mail-urile și corespondența existentă). Corpul meu spune că este nevoie de echilibru și vindecare.
 
Observ continuu ce este, așa cum este.
 
Valurile de gânduri, emoții și senzații fizice vin și pleacă.
Să fim alături de corpul nostru și să luăm cele mai bune decizii.
 
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii