Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:54 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 7 de energie - partea întâi - ziua 3. 9 iunie 2024. Astăzi este o zi cu energie dinamică, activă, luminoasă și uneori provocatoare

ro

09 Jun, 2024 11:39 604 Marime text


Valul 7 de energie - partea întâi - ziua 3
9 iunie 2024

Astăzi este o zi cu energie dinamică, activă, luminoasă și uneori provocatoare.
Numerologia zilei este interesantă. 9.06.2024 (2+4 = 6). 9 și doi de 6.
6 înseamnă o lecție neînvățată, care se repetă. 9 înseamnă o lecție învățată, care se încheie și poți trece la următorul nivel.

De aceea numărul 666 are o conotație specială în simbolica discuțiilor umane, pentru că înseamnă repetiție – iar și iar, aceleași întâmplări, aceleași rezultate, ne învârtim în același carusel, având senzația că ne mișcăm, dar de fapt, stând pe loc.
966 înseamnă că măcar una dintre lecții poate fi învățată și se deschide o portiță de ieșire din învârteala pe carusel.

Astăzi este o zi de mare potențial pentru a încheia o lecție importantă pentru fiecare dintre noi. Dacă ne uităm la provocările cu care ne confruntăm fiecare, constatăm că în acest moment, avem una sau câteva mai semnificative: sănătatea, relațiile, economia (banii) sau profesia. Desigur, există și altele, dar cele mai mari sunt din aceste domenii ale vieții.

De ieri vă spuneam că provocarea mea actuală este sănătatea. Este zona în care se întâmplă cele mai multe, de la începutul vieții. Datorită ei, mi-am ales o profesie care să mă ajute să înțeleg ce mi se întâmplă și să-mi permită să lucrez, cât este posibil, cu ceea ce este.
Am descoperit multe despre modul în care îmi păstrez sau pierd sănătatea, mai ales faptul că nu întotdeauna am control pe acțiunile și obiceiurile personale.
Sunt lecții pe care le-am învățat și nu le mai repet.
Și alte lecții, pe care, deși le repet iar și iar, încă nu le învăț.

Un ajutor important pentru recăpătarea sănătății este Natura și folosirea darurilor sale. Am învățat asta de mult timp și pun în practică, de câte ori este posibil.

De aceea urmează în curând, în 21-24 iunie, Retreatul din Buzău, în mijlocul Naturii și alături de oameni interesați de lucrul cu sănătatea și propriile probleme nerezolvate.
Informații suplimentare și înscrieri pe ultimele locuri ale Retreatului (care îi cheamă pe cei ce au nevoie) la vassormi@gmail.com

La final de lună iunie , pe 29 iunie la ora 13.00 voi participa la o șezătoare urbană (adică on-line), în care vom împărtăși din experiențele Retreat-ului și ale primei jumătăți a acestui an.
https://www.eduvisionlearning.ro/.../sezatoare-urbana...

Iar la început de iulie, pe 5 iulie voi fi la Breaza, alături de Roxana Stamate și un grup de doamne inimoase din Ploiești și Breaza (și alături de oricine dorește să ni se alături), la o altă practică în Natură (în aer liber) cu titlul ”Cum stăm în picioare după furtuni”, informații și detalii în curând.

Intenționez astăzi învățarea lecției cu privire la ”consumul inutil de energie”, intenționez să mai închid din ”consumatorii” mentali ce-mi consumă inutil combustibilul prețios (Forța Vieții, forța atenției mele), am grijă de sănătate, organizând eficient restul acestui an, cu mai multe practici în Natură și folosirea puterii sale vindecătoare. Plus mișcarea corpului și folosirea abilităților sale, pentru contra-balansarea efectelor ecranelor și tehnologiei.

Să avem cu toții o zi de duminică echilibrată, conectată cu liniștea minții și cu frumusețea inegalabilă a Naturii.
Cu iubire, tuturor



Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii