Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 8 de energie – partea a doua – ziua 10 30 iulie 2024. Luna în scădere de pe cer își intensifică acțiunea

ro

30 Jul, 2024 11:27 204 Marime text

Valul 8 de energie – partea a doua – ziua 10
30 iulie 2024
Luna în scădere de pe cer își intensifică acțiunea, în timp ce luna calendaristică a lui iulie se apropie de final.
Eliminările și eliberările înseamnă inclusiv finalizări și încheieri de ciclu.

Sunt câteva componente din structura noastră de personalitate care ar beneficia de o purgație bună: mă refer în special la amărăciune și resentimente.
Fizic, putem să ne susținem corpul cu lichide (fluide), pentru că este cald, arșiță și hidratarea poate fi chiar mai importantă decât hrănirea, în această perioadă.
Natural corpul cere fructe sau legume zemoase (castraveții și pepenii sunt pe primul loc) și nu întâmplător, aceste fructe (pentru că ambele sunt fructe ale plantelor) fac parte din familia Cucurbitacee.

Una dintre recomandările prescrierii acestor remedii din Cucurbitacee este retenția de emoții negative, de regrete, resentimente și mai ales amărăciune în interior.
Original, castraveții erau niște fructe sălbatice amare, ce produceau crampe și dureri abdominale la consum prelungit. La fel și pepenii sălbatici, nu puteau fi mâncați în cantități prea mari, pentru că produceau disconfort.

Hibridizarea și ”domesticirea” plantelor le-a transformat, ca și pe oamenii din jur, în structuri care pot înmagazina cantități mari de apă, pe lângă mari cantități de fructoză (în pepeni).
Atenția la cantitățile de fructe consumate în toată această perioadă de vară.
Hidratarea se face cu atenție și prezență, consumând gură cu gură atât fructele, cât și apa sau lichidele. Diluarea cu propria noastră salivă (adică mestecarea prelungită) ajută la înjumătățirea cantităților consumate. Plus la alcalinizarea și predigestia fructozei chiar din gură.

La fel ca și regretele și resentimentele, fructele necesită o mestecare bună și prelungită. Despre ce este vorba, de fapt? Care este lecția noastră?
Ce regret, de fapt?
Propriile greșeli, propria lipsă de claritate, propria ignoranță?

Dacă este așa, atunci regretele sunt inutile. Lecțiile oricum sunt primite.
Mestec bine și învăț din ceea ce am făcut în trecut. Știu că am învățat dacă nu mai repet aceeași greșeală.
De mă trezesc iar cu amărăciune și supărare, știu că nu am învățat lecția trecutului și o repet automatic în prezent. Amărăciunea mă trezește la realitate, scutur bine din cap, respir profund, trec mental prin ceea ce s-a întâmplat și eliberez reziduurile (fizice, emoționale).

Dacă mă trezesc și cu un scaun moale după consum de pepene sau castravete, sau după procesarea regretelor și amărăciunii, înseamnă că întregul corp a participat la procesul de învățare și reziduurile sunt eliminate.
Este bine.
Totul este exact așa cum este.

În tabăra Femina din 15-19 august 2024 vom lucra mult pe ”procesarea” surselor de amărăciune și resentimente, atât cu corpul fizic, cât și cu povestea minții.
https://www.eduvisionlearning.ro/.../tabara-femina...
Mai sunt câteva zile de reducere la programele de mișcare din Biblioteca Vitality Pilates, în care puteți să eliberați corpul de excesul de reziduuri.
Astăzi vă recomand programul: https://vitalitystudio.ro/detoxifiere-apa/
Să avem o zi cât mai bună, cu eliminări eficiente și eliberări de amărăciune și regrete.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii