Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 8 de energie - partea a doua - ziua 11. 31 iulie 2024. Chariklo este alături de noi tot acest tranzit lunar

ro

31 Jul, 2024 10:34 183 Marime text


Valul 8 de energie - partea a doua - ziua 11
31 iulie 2024

O zi de final de lună calendaristică și de aproape final de ciclu descrescător al lunii, care va atinge maxim de lună nouă pe 4 august.
Toate aceste zile activează și forța planetoidului Chariklo, dnumit astfel după un personaj din mitologia greacă, soția lui Chiron, faimosul centaur vindecător.
Chariklo este alături de noi tot acest tranzit lunar, amintindu-ne să ne căutăm vindecarea în interior, în corpurile și inimile noastre.

Corpul fizic în care ne aflăm este o structură uimitoare, extrem de rezistentă și capabilă de realizări mari. Totul este să nu-l blocăm cu gândurile negative ale minții și să-i permitem să rămână acordat la energia sa creatoare.

Chariklo, ca orice energie feminină, ne mângâie și ne consolează, amintindu-ne că vindecarea este o călătorie, nu o destinație. Când ceva se rezolvă, altceva de dedesubt iese la suprafață, pentru a fi reglat, rezolvat, armonizat.
Suntem entități complexe și dincolo de corpul fizic, avem o structură imensă de energie la dispoziție. De cele mai multe ori, această structură este sub forma unui ghem extrem de încâlcit, de firele căruia trebuie să tot tragem, pentru a ne ordona viața într-un mod armonios. Este un proces continuu, de deschidere și închidere a inimii și a minții, de ascultare a propriei intuiții și de acordare la propriile nevoi (ale corpului, ale minții).

Câmpul de energie a fiecărei persoane este relativ mic, mai ales dacă nu este lucrat în mod intenționat. Dar dacă punem laolaltă câmpurile de energie la mai multe persoane, reușim să construim o ”energie de grup” ce poate declanșa vindecări și echilibrări importante.
Asta facem de fiecare dată în lucrul nostru împreună, în mod direct sau on-line.

Vă aștept la ultimul eveniment ”direct” al verii din luna august, Tabăra Femina din perioada 15-19 august, la Dâmbovicioara.
https://www.eduvisionlearning.ro/.../tabara-femina...
Veți experimenta ”la prima mână” energia de grup și intensitatea lucrului împreună cu femei cu energie asemănătoare
.
Dacă nu puteți ajunge la Tabără, nu fiți triste. Începem curând evenimentele on-line, chiar de la final de luna august – pentru că este nevoie să inițiem pregătirile de toamnă, atât ale corpului fizic, cât și ale minții – ce pregătește deja povești cu ”vine ceva greu”. Înlocuim toate aceste povești cu o altă structură mai optimistă și dinamică.

Povestim în curând, pe măsură ce energia avansează.
Să avem astăzi o zi de conexiune cu corpul și nevoile sale, dacă vrea odihnă, să-i oferim odihnă, dacă dorește mișcare – să-l mișcăm.
Cel mai bun profesor al nostru este în interior, disponibil continuu, dacă avem deschiderea să ne conectăm,
O zi liniștită de mijloc de săptămână pentru noi toți,
Cu iubire,



Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii