Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 8 de energie – partea a doua – ziua 13 2 august 2024. Energia lunii în scădere

ro

02 Aug, 2024 10:34 187 Marime text
Valul 8 de energie – partea a doua – ziua 13
2 august 2024
Energia lunii în scădere, cu toate eliminările și evacuările sale poate să fie uneori copleșitoare.
Dacă suntem într-o stare bună de energie, suntem dinamici și avem suficientă vitalitate, nu o simțim ca pe o problemă, ci ca pe o provocare prin depășirea căreia devenim mai încrezători în propriile puteri.

Cheia este să mai dispunem de suficientă vitalitate în corp și de o poveste favorabilă pe care o spune mintea noastră, în fiecare moment.
Ascultam ieri o melodie a unui cântăreț de blues american, Keb Mo, care se cheamă ”One friend” (un prieten). https://www.youtube.com/watch?v=jjwG4rknlxw
Mi-a plăcut mult și am tot ascultat-o, încercând să înțeleg atât cuvintele în limba engleză cât și senzația pe care o trezește în interior.

Am realizat că a hrănit continuu melancolia și tristețea (așa cum fac majoritatea melodiilor tip blues), intensificând senzația ”nu am destul, nu este așa cum trebuie să fie” – și aducând la suprafață multe asocieri formate în copilăria mică.
M-am tot întrebat dacă muzica intensifică vitalitatea sau o diminuează.

Chiar și muzica zbânțuită, care te îmboldește să țopăi și să te scuturi în toate felurile. Ne dă energie sau ne ia energie? Asta este ceva realmente de observat, pentru fiecare dintre noi.
Observ fiecare amănunt din viața zilnică, pentru că realizez că în spatele acestor detalii, se ascund la fiecare pas pierderi mici de vitalitate, fiecare părând mică, dar toate laolaltă acumulându-se într-o stare de oboseală generală.

Am intrat în rezonanță cu vibrația zilelor prin care trecem și vă propun un Webinar online la final de luna august în care să discutăm exact despre vitalitate:
https://alexaevent.ro/.../borcanul-cu-vitalitate-webinar.../
Să descoperim împreună ce este acest ”borcan interior” cu vitalitate, pe unde stă ascuns, ce-l golește și ce-l poate reumple.

Mă gândeam că este inspirat să începem toamna cu o temă dedicată nouă înșine, pentru că fiecare ne suntem cel mai bun prieten.
Dacă reușim să facem mintea, Ego-ul (povestea interioară) cel mai bun prieten al corpului fizic, atunci cei doi devin UNUL și din unitatea (coerența) interioară, se naște o structură armonioasă ce ne poate asigura o viață bună.

Indiferent cum este la exterior, cu cine ne întâlnim și cu cine nu ne mai întâlnim, ce ni se întâmplă în fiecare moment sau ce acțiuni desfășurăm, când mintea este cea mai bună prietenă a corpului, viața este realmente bună.
Vă doresc astăzi o zi în care să mențineți povestea din minte cât mai favorabilă corpului și să simțiți că prietenul cel mai bun pe care îl aveți este în interior. Eliminările lunii în scădere vor trece diferit, când în interiorul nostru este liniște.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii