Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 8 de energie – partea a doua – ziua 14. 4 august 2024. Lună nouă în semnul zodiacal al Leului

ro

04 Aug, 2024 12:18 188 Marime text
Constanța e bine, foto: Facebook/ Zyanna Orinda
Valul 8 de energie – partea a doua – ziua 14
4 august 2024
 
Lună nouă în semnul zodiacal al Leului, în timp ce soarele se află în același semn, al Leului. Energie intensă, de foc, atât în interior cât și în exterior.
 
Focul interior se mai numește acidoză, este menit să ardă și să distrugă tot ce este vechi, stricat, nefolositor sau potențial periculos. Acizii sunt necesari în interiorul corpului, pentru reciclarea materialelor vechi și posibilitatea de re-înnoire.
Cred că deja v-ați prins în fluxul de energie și ați început să faceți curățenii, eliminări și eliberări de toate felurile – vechiturile se cer scoase din case, din birouri și sertare, din mașină sau poșetă, dar și din corp sau povestea minții.
Focul, ca și apa, este o energie utilă și necesară a lumii.
 
Astăzi este vorba despre ”doză” și cât este nevoie din fiecare pentru a menține echilibru.
Una dintre tendințele zilei de astăzi va fi entuziasmul și înflăcărarea (”hai să mergem”, ”hai să facem”, hai hai hai!).
Nu este nimic rău în asta, dar atenție la doză.
 
Când este vorba de plăceri și senzații de satisfacție, parcă nu ne mai săturăm.
La fel ca la hrana ultraprocesată (ciocolată, napolitane, prăjituri) îți vine să iei și iar să tot iei, până îți vine rău. Doar răul reușește să oprească excesul de bine.
 
Vom observa astăzi, la luna nouă în Leu – cum energia sa va declanșa tot felul de tendințe la excese – mai multă distracție, mai multă socializare, mai multă plăcere, mai mult și iar mai mult.
 
Iar entuziasmul colectiv este contagios.
Dacă toată lumea face, voi face și eu.
 
Noroc de corpul fizic că ne mai oprește, cu slăbiciunile și durerile sale. Dacă n-ar fi acest minunat corp fizic, am exagera continuu, până la moarte (exact cum fac șoriceii din experimentele de laborator, cărora atunci când le este stimulat prin electrozi centrul plăcerii; continuă să apese pe butonul prin care obțin stimulii ce declanșează plăcerea până mor de epuizare).
Astăzi este despre grija pentru corpul fizic, atenția la semnalele sale (dacă vrea odihnă, să-i dăm odihnă), despre folosirea ”focului” și energiei Leului pentru eliberarea de vechituri și lăsarea trecutului în trecut.
 
Iar măsura fizică cea mai bună pentru corpul fizic este îngrijirea părului. Zilele de Leu sunt în special favorabile îngrijirii părului, spălării, măștilor pentru păr, tunsului sau aranjatului. Șansele ca astăzi să stea bine părul sunt foarte mari, așa că profitați de energia zilei, pentru a îngriji podoaba capilară.
 
Să avem o zi cu energia Leului cât mai bună și echilibrată.
Vorbim mâine de Mercur retrograd, cel care începe tot astăzi. Dar să nu amestecăm prea tare energiile, că amețim,
Să ne fie bine tuturor,
 
Cu iubire


Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii