Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 8 de energie - partea a doua - ziua 5. 25 iulie 2024. Vin furtunile

ro

25 Jul, 2024 10:16 265 Marime text


Valul 8 de energie - partea a doua - ziua 5
25 iulie 2024

Vin furtunile.
De toate felurile.
Sunt tulburări electromagnetice importante în atmosferă, și datorită sezonului Leului (Soare abia ce a intrat în acest semn zodiacal maiestuos și agresiv), dar și pentru că Jocul implică apariția periodică a furtunilor.

Fără puțină dramă, nu se ridică nicio cortină.
Banii nu se mișcă dacă nu sunt tragedii și foarte multe emoții implicate.
Periodic, se orchestrează ba într-o parte, ba în alta a lumii, evenimente ce par naturale (incendii, inundații, cutremure, tsunami, alte tipuri de furtuni) dar și evenimente ce sunt evident create artificial (crize economice, sociale sau politice).

În prezent, se tot anunță furtuni solare masive în această perioadă.
Ele sunt de la începutul anului, aproape continuu, cu perioade de agravare și intensificare, cum vor fi la acest final de săptămână.
Observăm cu toții cum pică serverele, cum GPS-urile rămân fără semnal, cum nu mai reușim să accesăm conturile bancare sau să facem tranzacții cu cardurile, în multe circumstanțe. Enervările și supărările sunt inutile. Sistemele sunt așa cum sunt, problemele sunt așa cum sunt.
Important este să ne poziționăm fiecare dintre noi cât mai bine, în aceste circumstanțe.

Când este calm, liniște și bine, este ușor să fii ”favorabil poziționat” – nu prea ai nevoie de eforturi mari să-ți fie bine (dacă mintea cu povestea ei permite).
În perioade de furtuni, este un pic mai dificil să-ți găsești poziționarea interioară, pentru a nu fi tras în poveste, dramă, telenovelă.

Povesteam în multe alte postări despre ”ochiul furtunii” sau ochiul ciclonului, acel punct în care totul este calm și aproape nu mișcă.
În interiorul nostru, dincolo de mintea vorbăreață (care se prinde prima în telenovelă) este un loc de liniște, calm și pace – pe care mulți îl accesează în rugăciune, în meditație sau când admirăm un răsărit / apus de soare.

Ca să poți sta în acel loc de centrare și liniște, ai nevoie să părăsești un pic zona capului și să stai cu corpul, să faci activități cu corpul, să miști un pic corpul astfel încât să diminuezi, temporar, povestea din minte.
De aceea v-am făcut invitația să profitați de reducerile de vară din Biblioteca Vitality Pilates. Astăzi vă recomand https://vitalitystudio.ro/miscareainseamnaviata/
Voucherul de reducere ce trebuie completat când vă înscrieți este: SUMMER2024
Programul ”Mișcarea înseamnă viață” a fost derulat în vara anului trecut, când provocările termice, climatice și emoționale au fost asemănătoare celor care există în prezent.

Să avem o zi de joi cât mai acordată și prezentă, cu atenție pe tot ce vine și cu o permanentă căutare, observare și menținerii a zonei de calm și echilibru corporale, indiferent de provocările exterioare (furtunile în care ne prind alții) sau interioare (povestea minții).
Mulțumesc Sara pentru fotografie și dedicație, știu că piersica nu a fost chiar pe gustul tău, dar creativitatea m-a impresionat.
Cu iubire, tuturor



Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii