Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 8 de energie – partea a doua – ziua 6. 26 iulie 2024. Luna își continuă tranzitul descendent

ro

26 Jul, 2024 12:52 155 Marime text
Valul 8 de energie – partea a doua – ziua 6
26 iulie 2024
Luna își continuă tranzitul descendent și eliminările sunt mai facile.
 
Soarele a intrat în zodia Leului și declanșează furtuni (în atmosferă, dar și în corp).
Apar primele reacții, care sunt cele emoționale. Vindecătorul rănit Chiron (planetoid interesant în astrologie) intră astăzi retrograd. Atenție la energia supărării!
 
M-am observat zilele aceastea cum mă tot supăr.
Ba pe mine, că nu mă țin de programul propus (deși îmi iese mai bine ca înainte)
Ba pe alții, că nu fac ce mă aștept eu să facă, sau nu vorbesc cum îmi doresc eu să vorbească.
Lazarev spunea că atunci când te superi, la nivel de energie (subconștient) este ca și cum ai vrea să distrugi, să omori, obiectul supărării tale.
 
Cu alte cuvinte, dacă mă supăr pe corp, că nu se simte, nu arată și nu mișcă cum mă aștept să facă, este ca și cum inconștient declanșez programul său de distrugere.
Dacă mă supăr pe oameni (mai ales pe cei mai apropiați, pentru că ei te afectează în momentele vulnerabile, de slăbiciune și oboseală) la nivel inconștient declanșez un programul de distrugere a lor.
 
Suntem mult mai responsabili de propriile gânduri, emoții și acțiuni decât credem.
În fiecare secundă, eliberăm bumerange de distrugere, care într-un final se tot întorc la noi.
Am descoperit ieri când m-am ”supărat” pentru câteva minute pe o replică a cuiva apropiat. Am simțit vibrația energiei ”supărării” atât de familiară, în corp, în piept, ca și stare de agitație și neliniște.
 
Gestul potrivit ar fi fost să mă îmbrac și să ies la o plimbare, pentru a elibera tensiunea și a procesa situația.
Gestul puturos la care am recurs a fost să mănânc ceva (o salată de fructe) și să mă uit la un film. Am amorțit și sedat emoția respectivă.
Pe măsură ce mâncam salata, am constatat că mă doare măseaua pe partea stânga jos, ultimul molar. Mă durea gingia, de fapt, ca și cum ar fi apărut acolo un abces. M-a durut din ce în ca mai tare și n-am mai putut mesteca acolo.
 
Supărarea ne-exprimată și ne-eliberată, care ar fi ”distrus” ceva din persoana pe care mă supărasem (o femeie, desigur, că era partea stângă) s-a întors ca bumerangul la mine și m-a afectat. Rapiditatea reacției – răspuns m-a luat prin suprindere și m-a oprit din bla bla-urile mentale.
 
Mi-am cerut iertare și am curățat ce am făcut, dar durerea este încă surdă, astăzi de dimineață și-mi amintești: ai grijă de gânduri, emoții, reacții – știi ce ai de făcut, nu te mai comporta ca o adolescentă care-și fură singură căciula.
Este foarte greu și anevoios să fii adult și să-ți amintești de reacțiile tip adult, când emoțiile te duc în îmbufnări de copil.
Mi se pare cea mai grea muncă posibilă.
 
Doar că organismul meu îmi semnalează că nu am încotro. Altă cale nu există, dacă nu doresc să merg la vale cu o viteză și mai mare, decât cea care este deja.
 
Supărarea pe alții sau pe noi înșine, care este o poveste a minții ce declanșează o reacție emoțională și una fizică în corp este o agresiune. Atenție mare astăzi, în special, pentru că energia furtunii solare uriașe care este anunțată de toate mass-mediile, va accentua tulburările interioare (nu doar cele exterioare).
Centrajul și ochiul furtunii este în starea de recunoștință și apreciere.
Pentru tot și toate, pentru că suntem în viață.
 
În Tabăra Femina de la Dâmbovicioara din 15-19 august 2024 vom discuta detaliat despre ”treaba” unui adult, care este ”treaba reală” pe care o avem fiecare de făcut.
 
Dacă vă doriți să terminați odată cu comportamentele tip adolescentin și să faceți pași spre asumarea interioară, vă așteptăm în Tabără. Împreună este mai ușor să lucrăm atât cu furtunile, cât și cu balaurii interiori.
Să avem o zi în care recunoștința să fie alături de noi la fiecare pas.
Este cea mai bună protecție împotriva bâlbelor de comportament din perioada noastră de creștere interioară.
Va fi o altă zi bună de antrenament interior, mental și emoțional
 
Cu iubire, tuturor
 
PS - ea este Sara, mica artistă cu un zâmbet atât de frumos - ce are de învățat zilnic că dincolo de supărări (care vin și ele) este multă frumusețe și culoare


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii