Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 8 de energie - partea întâi - ziua 11. 16 iulie 2024. Ziua de marți intensifică vibrația planetei Marte, aflată în conjuncție cu planeta Uranus

ro

16 Jul, 2024 08:54 200 Marime text


Valul 8 de energie - partea întâi - ziua 11
16 iulie 2024

Bina v-am regăsit în plină variație de energie și intensitate electromagnetică.
Ziua de marți intensifică vibrația planetei Marte, aflată în conjuncție cu planeta Uranus,
Uranus înseamnă imprevizibilul, schimbările neașteptate, întorsăturile și păcălelile destinului. Iar Marte înseamnă atitudinea războinică, agresivă, de forțaj.

Paul Tukaram spunea că voința, ambiția și forțajul sunt forme ale furiei și mâniei.
Am descoperit că am pus în practică multe comportamente fizice prin intermediul ambiției. M-am forțat să fac zilnic gimnastică, să mențin zilnic o dietă și un stil de viață, mi-am impus o disciplină de muncă și de obținere a unor rezultate.

De-a lungul tuturor experiențelor prin care am trecut, am descoperit că există ”momente potrivite”, în care lucrurile se întâmplă ”natural” și ”de la sine”, iar eforturile necesare sunt minime. Dar până am ajuns la această înțelepciune, am forțat și împins, atât corpul fizic cât și mintea să împlinească ”Voia Mea”, voia Eu-lui, acea parte din mine care așteaptă mereu ”lucruri mărețe”.

Am folosit ”forța” voinței să mă pregătesc pentru examene și apoi să le susțin, dar și să-mi structurez un program aglomerat de muncă și să-l respect.
Chiar am scris o carte despre Voință https://www.centrulnatura.ro/.../e-book-vointa-o-super.../

În prezent, lucrez la finalizarea unei cărți despre ”Care este treaba mea?” pe pământ, în care cel mai consistent capitol este despre vinovăție.
Lângă această carte se va găsi și un Caiet de lucru intitulat ”Rădăcinile vindecării”, pe care îl vom folosi la Tabăra Femina din Dâmbovicioara, între 15-19 august, în plin portal energetic început la Sfânta Maria și încheiat în Luna plină în Vărsător de pe 19 august.
https://www.eduvisionlearning.ro/.../tabara-femina...

Observarea folosirii forței voinței, pentru a ne îndeplini sarcinile zilnice și neglijarea naturalului perioadei energetice în care ne aflăm este o lecție importantă pentru fiecare din noi.
Astăzi este despre a descoperi forțajele și a înțelege că pierdem energie atunci când împingem împotriva curentului.
Câteodată este mai înțelept să nu faci nimic, să lași lucrurile să se întâmple, să nu mai crezi că tu știi ce este mai bine, atât pentru tine cât și pentru ceilalți.

Astăzi este mult mai eficient să lăsăm mintea să-și spună poveștile (”trebuie aia și ailaltă”) și să ne vedem de treaba zilnică.
Să ne facem programul așa cum este mai bine și putem.
Dacă frumosul nostru corp vrea odihnă, să o oferim.
Dacă dorește orice altă susținere, să-l ascultăm și să descoperim ce nevoi are.
Să ne observăm rutinele și obiceiurile (mai ales cele care ne iau energie) și să exersăm statul cu gura închisă, făcând economie de la a mai da sfaturi tuturor.
Avem nevoie de toate energia pentru noi înșine, pentru a ne putea schimba, măcar 1% din fixitățile ce ne mențin într-o stare dificilă.

Astăzi, să folosim energia lui Marte și Uranus să ne ocupăm de noi înșine, mai presus de toate.
Cu iubire, tuturor


Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii