Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 8 de energie – partea întâi – ziua 6. 11 iulie 2024. Energia continuă să crească

ro

11 Jul, 2024 10:32 416 Marime text
Valul 8 de energie – partea întâi – ziua 6
11 iulie 2024
 
Energia continuă să crească, corpul reține tot ce are de reținut, mintea se agață și ea, de tot ce are de agățat.
Astăzi este despre a ne observa mintea și caracteristicile sale.
 
Luna este încă în Fecioară, adică energia ordinii, a curățeniei, a filtrării și discernământului este încă foarte prezentă.
Cel mai eficient putem face curățenie în jurul nostru, observând toate detaliile ce transformă locul în care ne aflăm în ceva aglomerat și sufocant și luând decizii pentru a elimina excesul și a simplifica.
 
Vă mai povesteam cândva că nu este simplă luarea deciziei, întrucât mereu implică o pierdere. Când iau decizia să eliberez ceva, să arunc, să dau la o parte, pierd nu doar obiectul respectiv ci și energia virtuală pe care am investit-o în procurarea și ținerea sa. Orice decizie înseamnă o pierdere. Așa că, vă invit să luați decizii, pentru că oricum veți pierde.
Viața pe pământ este un flux continuu de acumulare și pierdere.
 
Agățarea de acumulare și ne-acceptarea pierderii duce la constipație mentală, fizică sau celulară, dar și la ”constipația” caselor, care sunt pline de obiecte nedorite, reviste, ziare, cărți, acte, reclame și orice fel de maculatură care stă de ani buni și nu mai mișcă din rafturi, birouri sau biblioteci.
În multe dintre cărți vă descriu descoperirea acestei realități: fluiditatea vieții, schimbarea continuă, mișcarea permanentă.
Totul este fluid și dinamic, nicio zi nu seamănă cu cealaltă.
 
Doar mintea se agață de conceptele sale prin care definește ”Ego-ul”: așa sunt eu.
 
Într-o lume continuu în schimbare, agățarea mentală duce la stagnare, acumulări și pierderi de energie.
Vă recomand călduros astăzi cartea ”Oboseala cronică”, apărută într-o formă grafică nouă și cu un conținut revizuit, în care descriu clar condițiile pentru menținerea energiei interioare: https://shop.aska.ro/produs/oboseala-cronica/
 
O carte se procură, se lecturează și apoi se dă mai departe, pentru că are nevoie să circule, pentru a-și împărtăși mesajul.
Astăzi este iar despre observarea agățării mentale (și folosirea simțului umorului, la confruntarea cu ea), despre curățenie și ordonare, în toate părțile vieților noastre – casă, birou, computer, calculator, dar și corp fizic sau povești ale minții.
 
Și mai este despre a folosi energia frumoasă a lunii iulie pentru a avea grijă de corp, a-l odihni și a-i oferi factorii necesari pentru stare de bine: hrană ușoară, mișcare, respirație în aer liber, comunicare blândă, relaxare și somn.
Să avem o altă zi echilibrată și bună, sub îndrumarea delicată a Racului (Soarele) și Fecioarei (Luna), adică a casei și familiei energetice din cer – pentru casa și familia energetică de pe pământ.
 
Suplimentar: imagini ale Naturii din Buzau, pentru voi toți, cu dedicație - răsăritul de soare și florile care se bucură de el.
 
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii