Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 9 de energie - partea a doua - ziua 10. 29 august 2024. Astăzi discutăm despre un secret

ro

29 Aug, 2024 09:26 211 Marime text


Valul 9 de energie - partea a doua - ziua 10
29 august 2024

Astăzi discutăm despre un secret.
Secretul stării de bine.
Care nu este deloc complicat.
Înseamnă doar să fii onest cu ceea ce ai în acest moment în viață. Să dai la o parte toate ”ar trebui-urile” din povestea minții și să vezi ce este acum, aici, în acest loc și în acest moment.
Înseamnă să urmărești fiecare scânteie de bucurie, pentru că mereu este undeva disponibilă – în orice situație de viață, oricum pare ea în acest moment.
Înseamnă să realizezi că există ceva, cât de mic, pentru care să fii recunoscător în acest moment.
Să găsești orice, cât de neînsemnat, în viață, care să merite sărbătorit sau onorat, o respirație profundă care calmează, un zâmbet care aprinde ochii și reamintește de copilul jucăuș, o mângâiere pe o frunză sau pe blana unui pisic.

Să descoperi că nu este foarte greu să oferi bucurie celorlalți, atunci când dorești să o faci, pentru că sunt multe întâlniri care îți fac inima să tresară.
Să găsești noi moduri în care să crești, să te descoperi, să te dezvolți, să-ți construiești potențialul – cu pași mici și delicați – dar continui.
Să afli că poți trece printr-o febră și prin suferință fizică a corpului, înțelegând că ai putea să te porți mai bine cu corpul și fiind recunoscătoare pentru apa rece care a alinat arșița, pentru persoana care a stat alături de tine, și te-a ajutat în neputință și pentru forța vieții, care te împinge continuu să-ți găsești puterile interioară.

În toate aceste mici detalii delicate, dar importante ale vieții se află starea de bine.
În toate imperfecțiunile perfecte ale sale.
Astăzi sunt recunoscătoare pentru ploaia de afară, ce răcorește pământul ars de radiațiile solare și permite plantelor să-și revină.

Și sunt recunoscătoare pentru Webinarul pe care îl voi susține în seara aceasta, timp de două ore (19.00-20.00) împreună cu Claudia Ciobanu, în care vom discuta din experiența noastră personală de mame, dar și de femei învățate să se conecteze la nivel de inimă, acolo unde se produc mici miracole.
https://holisticshop.ro/.../webinar-inapoi-la-scoala-cum.../

Avem surprize pentru participanți și intenționăm să transformăm întâlnirea într-o celebrare a vieții, în identificarea bucuriei și scânteii de entuziasm la orice pas. Dacă doriți o infuzie de stare de bine, vă așteptăm la Webinar, să ne armonizăm energiile.

Să avem astăzi o zi de celebrare a vieții, a vibrației bucuriei și a recunoștinței pentru binele din spatele tuturor încercărilor și întâmplărilor.
Secretul stării de bine este atât de simplu, încât rămâne un secret, dacă nu-l trăim și împărtășim.
Cu iubire, tuturor



Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii