Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 9 de energie - partea a doua - ziua 13. 1 septembrie 2024. Zi de lună întunecată, cu o zi înainte de luna nouă

ro

01 Sep, 2024 09:02 210 Marime text


Valul 9 de energie - partea a doua - ziua 13
1 septembrie

Zi de lună întunecată, cu o zi înainte de luna nouă. Energiile sunt intense și somnul poate fi tulburat. Emoțiile sunt stârnite și gândurile pot fi amestecate.
Zi de început de luna septembrie intensă și vijelioasă.

Astăzi este despre curaj și maturitate
Cum ne maturizăm curajul?
Cum îl putem manifesta în viață fără să-l transformăm în nesăbuință sau aroganță?
Curajul crește, ca orice însușire umană, prin antrenamente și perseverență.

Cum ne maturizăm curajul?
Ni-l asumăm și ne aparține, spun înțelepții lumii.
O facem în multe feluri, funcție de personalitatea fiecăruia.

Pentru mine a fost începerea acestui proiect special al Newsletter-ului, prin care să mă conectez cu o comunitate de oameni interesați în ideile ce le promovez de mulți ani – grija față de corpul fizic, echilibrarea emoțiilor, spunerea unei povești mentale favorabile, comunicarea eficientă și colaborarea cu oamenii, co-creația unei vieți armonioase, alături de cei apropiați.
Să vă fie de folos și să aveți o lectură plăcută astăzi, dacă v-ați abonat și v-ați decis să mă susțineți în continuare în acest proiect.
mediccuexperienta.substack.com

Pentru alți oameni poate fi orice formă de exprimare – o discuție mai curajoasă cu cineva apropiat, sau o decizie de a începe sau încheia ceva (un serviciu, o colaborare).
Curajul poate fi asumarea unei coafuri noi, a altor haine decât celor obișnuite, a experimentării unei noi diete sau orice nou început, ce poate fi ”însămânțat” de mâine, la luna nouă. Astăzi curajul poate fi contemplat și plănuit, iar de mâine pus la propriu în practică.

Curajul înseamnă să continui să lucrez la cărțile acestui an, la volumul 3 dintr-o serie ce va apare până la finalul acestui an. Primul volum este deja disponibil, împreună cu caietul de lucru, la prețul de discount al primei luni de lansare:
https://shop.aska.ro/produs/pachet-vinovatia/

Maturizarea curajului înseamnă asumarea a ceea ce sunt și colaborarea cu toate părțile din mine, indiferent cum am descoperit că sunt.
Dar mai presus de toate, curajul presupune să mă uit la mine, cum mă descopăr și să fiu ok cu tot ce este. Acceptarea, să las lucrurile așa cum sunt – va fi titlul volumului 2 al seriei. Toate informațiile despre cărțile ce urmează să apară și evenimentele on-line ale toamnei vor fi disponibile în Newsletter.
mediccuexperienta.substack.com

Sunt recunoscătoare că ați avut curajul să fiți în comunitatea de oameni ce intenționează cunoaștere și maturizare,
Să avem astăzi curajul să fim, să stăm, să contemplăm și să ne bucurăm de ceea ce este: de viață.
Cu iubire, tuturor



Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii