Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 02 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 9 de energie - partea a doua - ziua 14. 2 septembrie 2024. Lună nouă în Fecioară, soarele tot în Fecioară, energie de început, de posibilități, de potențial

ro

02 Sep, 2024 08:10 185 Marime text


Valul 9 de energie - partea a doua - ziua 14
2 septembrie

Lună nouă în Fecioară, soarele tot în Fecioară, energie de început, de posibilități, de potențial. Simțiți schimbarea din aer?
A trecut vara.
Vibrația s-a schimbat. Complet.

Energia zilei este discernământul, o abilitate pe care învățăm să o dezvoltăm în timp.
Știm că cei cu energia tip Fecioară se pot bloca în judecăți, critici și fixisme mentale.
Discernământul înseamnă o selectare și alegere din toate posibilitățile disponibile a ceea ce funcționează pentru tine. Și să lași restul să plece, să nu te mai agăți de ceea ce nu prea merge (sau merge la alții, dar nu la tine).

Nu înseamnă să-i critici sau discuți pe alții că fac alte alegeri decât faci tu.
Ci să-ți vezi de ”treaba ta”, fiind atent la propriile nevoi și împlinirea acestora.
”Treaba ta” în fiecare moment este să răspunzi la întrebări precum: ”Este acesta un prieten bun?”, ”Este acesta un loc în care să stau împreună cu familia mea?”; ”Este serviciul de care am nevoie în acest moment?”, ”Este sau nu un curs sau un proiect util pentru mine?”, ”Îmi trebuie această mâncare, carte sau obiect?”
Discernământul înseamnă să văd la fiecare pas ce este bine și util pentru mine.

Nu înseamnă să evaluez și să judec omul, locul, serviciul, cartea, proiectul sau mâncarea (că ar fi ”bune” sau ”rele”).
Ci mă uit care este RELAȚIA acestora cu mine, cât de relevante sunt pentru nevoile pe care le am în acest moment.
Astăzi este o zi excelentă să mă opresc din critică și aplic discernământul.

Luna nouă în Fecioară de astăzi este despre ceea ce lăsăm în mod conștient în urmă, pentru a face loc liber la ceea ce urmează să apară în viețile noastre.
Discernământul ne ajută să ne curățăm mai bine viețile (și mințile) de judecăți și bârfeli inutile, și să renunțăm fără regrete la tot ce nu ne mai este de folos și nu ne mai servește în propria creștere (altă zi de aruncat vechituri).
Discernământul ne ajută să ne focalizăm pe tot ce este folositor, util și practic, în fiecare moment și la fiecare pas.

Luna nouă de astăzi, cuplată cu intrarea planetei Uranus retrograd de ieri – deschide un portal al surprizelor – nu știm ce vine spre noi, dar facem loc pentru orice dorește să ne aducă Forța vieții, mai ales dacă știm că ne este util.

Mulțumiri tuturor celor care au avut încredere să vină alături de mine în proiectul surpriză cu Newsletter-ul nou, ce a început oficial de ieri și vă propune săptămânal focalizarea minții pe idei utile, interesante și practice.
https://open.substack.com/.../p/2-doctor-de-cuvinte...

Dacă veți considera că sunt utile informațiile și pentru alți prieteni sau cunoscuți, puteți să faceți share pe link-ul de mai sus.

Pentru mine, acest proiect a venit surprinzător ”peste mine” (mă forțează să depășesc zona de confort, în lucrul cu tehnologia), s-a ”lipit” pe un loc liber, lăsat de eliminarea unor remușcări, nemulțumiri și comentarii inutile (pe care le-am eliberat și am acceptat situația așa cum este) și mă ajută să fac ordine în viziune și în foarte multele materiale scrise și notițe pe care le-am acumulat de ani de zile.

Mă bucur că am prins energia de creativitate a valurilor lunii din ultima perioadă, că am ”însămânțat” proiectul Newsletter-ului la lună nouă și vă sunt maxim recunoscătoare că mă însoțiți pe drum.

Să avem o zi de Lună nouă în Fecioară cu discernământ, decizii luate cu ușurință, plus structură, ordine și echilibru în toate componentele vieții.
Început de toamnă cu bucurie, tuturor
Cu iubire, tuturor




Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii