Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 9 de energie - partea a doua - ziua 7. 26 august 2024. Începem ultima săptămână din luna august, finalul vacanței de vară

ro

26 Aug, 2024 08:50 224 Marime text


Valul 9 de energie - partea a doua - ziua 7
26 august 2024

Începem ultima săptămână din luna august, finalul vacanței de vară.
Suntem în plină lună în scădere, în sezon de eliminări și eliberări, evacuări și curățenii interioare. Asta este energia generală, imprimată de căldura intensă și faza de micșorare a forței electromagnetice a lunii.

Am avut în week-end discuții multe și intense cu persoane aflate în diferite situații dificile cu sănătatea (sau îngrijind copii / adulți aflați în stări de boală). Fiecare pacient cu care lucrez îmi pune aceeași întrebare, la care mă strădui să răspund atât în cărți, cât și în postările zilnice.
”De ce nu ține o perioadă de bine, de ce apar problemele și iar este rău?”

Am intitulat postările acestui an ”Valuri de energie”, pentru a folosi metafora valurilor în explicarea NORMALULUI lumii în care ne aflăm.
În această lume, totul este dual și nimic nu ține continuu.
Binele este urmat de rău, pentru că apar valuri de frecvențe care stârnesc energia.

Singura entitate care dorește ”binele” la infinit este EGO-ul, EU-l, acea parte din MINTE în care se află personalitatea dobândită în lume (cine ne spun ceilalți că suntem).
Eu-l a fost ”școlit” timp de minim 12 ani într-o structură educațională în care i s-a spus că ”perfecțiunea” înseamnă ”note de 10 pe linie”, să ”faci totul corect”.
Desigur că ”perfecțiunea” este un ideal, nu o realitate, o poveste precum filmele romantice, nu ceea ce se întâmplă în viață, ca atare.

Școala este un loc în care învățăm să gestionăm disconfortul, conflictele, ”răul” care este oferit ”în doze moderate” în scopuri de antrenament. Nu doar un loc în care să ”luăm doar note de 10”.
În Webinarul de pe 29 august, de la ora 19.00 vom discuta despre Începerea Școlii și modul în care ne putem pregăti, mental și fizic, pentru un nou sezon de învățătură.
https://holisticshop.ro/.../webinar-inapoi-la-scoala-cum.../

Corpul copiilor se pregătește deja, știind că se va confrunta din nou cu germeni mulți și diferiți, stagnare limfatică (stat în bănci) și emoții intense care vor slăbi suprarenalele.
Corpul este familiar cu ”valurile de energie”, care vin și pleacă, cu ”valurile de disconfort” ce apar și dispar – învățând pas cu pas să le confrunte cât mai eficient.

Eu-l (mintea) opune rezistență. ”De ce mi se întâmplă mie asta?”
Pentru a oferi susținere poveștii mentale, voi dedicate mai multe proiecte de educație, începând cu Webinarul de pe 31 august, Borcanul cu vitalitate
https://alexaevent.ro/.../borcanul-cu-vitalitate-webinar.../

Plus Newsletter-ul ce va debuta de pe 1 septembrie – ”Medic cu experiență” mediccuexperienta.substack.com

Ce legătura are Eu-l și povestea din minte cu vitalitatea corpului?
Ce conexiuni sunt între suferințele corpului fizic și povestea pe care ne-a spunem continuu în minte?
Vă aștept alături de mine la evenimentele acestei săptămâni, pentru a explora împreună legăturile extraordinare dintre Eu, minte, corp și energia disponibilă fiecăruia.

Să avem o săptămână de final de august cât mai bună și echilibrată
Și o zi de luni cu prezență, eficiență și liniște interioară
Cu iubire, tuturor


Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii