Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 9 de energie - partea a doua - ziua 8. 27 august 2024. Suntem la primul pătrar al lunii

ro

27 Aug, 2024 15:34 147 Marime text


Valul 9 de energie - partea a doua - ziua 8
27 august 2024

Suntem la primul pătrar al lunii, în drumul acesteia spre luna nouă de pe 2 septembrie. Energetic, ne aflăm în mijlocul perioadei de eliminări, detoxifiere și curățenie / ordonare.
Dacă v-ați apucat să faceți prin casă o mulțime, sau să vă aranjați computerul, telefonul, poșeta ori dulapul de haine, înseamnă că v-ați armonizat cu această perioadă, în care energia ne împinge să ne facem ordine.

Pe măsură ce observăm valurile de energie, intensitatea fluxului care trece prin nou în mod continuu, învățăm să curgem cu energia și să nu mai opunem rezistență.
Am descoperit ieri pe plajă, într-o zi cu vânt intens și valuri mari, cum toți cei cu kite-urile și zmeiele au simțit oportunitatea și s-au grăbit să prindă rafalele de vânt, pentru a le anima jocurile.
Cam așa învățăm și noi continuu să ”prindem” oportunitățile și energiile ce vin în viețile noastre.

Școala este o activitate continuă pentru orice ființă umană care intenționează creșterea.
Școala formală, oficială, are loc timp de 12 ani (minim) și ne învață anumite deprinderi, dar școala reală, a vieții, se petrece toată viața.

Vă aștept la Webinarul de pe 29 august la ora 19.00 – să discutăm detaliat despre ”școală” și ce putem face să ne pregătim mai bine pentru începerea toamnei
https://holisticshop.ro/.../webinar-inapoi-la-scoala-cum.../

Tot școală facem și în cadrul newsletter-ului ”Medic cu experiență”, săptămânal învățând împreună câte ceva despre corp și modul în care se integrează acesta în social și în lume, în general.
mediccuexperienta.substack.com

Am realizat că sunt prinsă în procese de ”școlire” pe multe nivele și în multe proiecte, întrucât învățarea este continuă și creșterea interioară devine o necesitate.
Școala presupune ordine, disciplină, structurare și mai ales, perseverență.
Mă bucur să o facem împreună, de fiecare dată.

Să avem o zi de marți dinamică și prezentă, cu atenția pe procesul de curățenie, ordine și eliminare, oriunde în viață pare să aibă loc, în mod natural, în fluxul de energie,
Cu iubire, tuturor



Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii