Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 9 de energie – partea întâi – ziua 1 5 august 2024 Începem o săptămână interesantă și provocatoare

ro

05 Aug, 2024 11:53 176 Marime text

Valul 9 de energie – partea întâi – ziua 1
5 august 2024
Începem o săptămână interesantă și provocatoare.
Intrăm într-un nou val de energie, care își schimbă vibrația față de cel anterior.
Mercur, planeta comunicării și a negoțului intră în tranzit retrograd pentru 3 săptămâni.

Interesant este că până pe 14 august, Mercur este retrograd în zodia Fecioarei, adică nevoia interioară intensă va fi de ordonare, curățenie, așezare și organizare a tot ceea ce este într-un fel care să facă sens și să simplifice structurile.
Cu alte cuvinte, vom fi forțați sau impulsionați să privim tot ceea ce nu este ordonat, aranjat și organizat, pentru a ne ușura existența – și va fi nevoie să luăm măsuri pentru ajustarea a ceea ce descoperim.

De exemplu, de curând am realizat că am în computer adunate enorm de multe materiale, înregistrări, prezentări Power Point, fișiere text, mici filmulețe care s-au acumulat în ultimii 6 ani și stau acolo.
Sunt materiale muncite, cu foarte multe informații și inspirate cu ocazia diferitelor întâlniri Femina sau altor evenimente la care am participat. Și care ar putea fi utile și folositoare multor oameni ce caută informație și inspirație.
Ordonarea și structurarea lor într-un loc ușor accesibil mi se pare o sarcină imensă. Am contemplat-o și anul trecut, pe vremea asta și m-am lăsat păgubașă. Mi se părea enorm de muncit și doar eu pot să fac selecțiile și structurările pentru a decide ce păstrez, în ce formă păstrez și cum valorizez.

Cu ocazia acestui tranzit de Mercur retrograd, mă apuc ușurel de treabă. Am primit susținere de la familia mea, care s-a implicat în a mă seconda în efort și de la informaticianul cu care lucrez și are atâta răbdare cu încâlcitura pe care am creat-o, să o așezăm într-o formă mai simplă și utilizabilă.

Pentru fiecare dintre noi, va exista o împingere similară de revizuire și ordonare a celor adunate, acumulate, create în trecut. Este foarte multă energie stocată în fiecare acțiune a trecutului, pe care este nevoie să o revizuim. Dacă ne mai este de folos, să o recuperăm și integrăm în prezent, dacă nu mai este de folos, să-i dăm drumul, pentru a face loc.

Începând de astăzi, intrăm trei săptămâni în perioada de re: revizuire, re-evaluare, recapitulare, renovare, recuperare și alte re-uri.
Începând cu 15 august, Mercur va fi retrograd în zodia Leului, ca și soarele, adăugând un element de forță și intensitate tendinței de ordonare și revizuire.
Între 15-19 august suntem într-o Tabără Femina ce se ”potrivește” pe această energie extrem de puternică a perioadei, în plină scormonire prin pubela de gunoi a trecutului.
https://www.eduvisionlearning.ro/.../tabara-femina...

Vom lucra împreună, intensiv, cu Rădăcinile vindecării și vom recupera cât de multă energie reușim, din tot ce am acumulat până acum, în povestea minții.
Intenția este să facem loc pentru ca energia noastră naturală, fluidă și spontană de oameni creativi să aibă loc să se manifeste.
Doar așa putem deveni oamenii vitali și dinamici, care suntem meniți să fim.

Pentru cei care nu pot ajunge la Tabăra Femina, la întâlnirea noastră directă, vă invit la final de august la un Webinar cu multe surprize și o temă actuală: vitalitatea.
https://alexaevent.ro/.../borcanul-cu-vitalitate-webinar.../
Vom învăța împreună să golim borcanul cu vinovăție și să-l umplem cu vitalitate.
Cămara noastră interioară are multe borcane și vom explora împreună două dintre cele mai importante.

Am profitat de acest tranzit de Mercur retrograd să vă invit să focalizăm mintea (și atenția) pe direcții utile pentru viețile noastre. Să nu ne lăsăm trași în jeluirea ”babei interioare”, care se plânge de greul evident.
Să accesăm răbdarea infinită, disponibilă tuturor și să parcurgem drumul pas cu pas.
Așa intenționez și eu să ordonez materialele de pe computer: zi cu zi, câte puțin, până reușesc să le cuprind pe toate.

Să avem un început de săptămână cât mai bun, cu prezență și vigilență, să observăm locurile ce ni se arată, în care va fi nevoie de revizuire, recuperare, refacere și să pornim la drum zi de zi, pas cu pas.
Am mai făcut asta de multe ori.
Putem să continuăm să o facem,
O zi ușoară și un Mercur retrograd eficient și util, pentru noi toți
Cu iubire,

articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii