Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 9 de energie – partea întâi – ziua 12 16 august 2024 Zi de început de week-end, de minivacanță și de lună în creștere

ro

16 Aug, 2024 09:16 212 Marime text
Valul 9 de energie – partea întâi – ziua 12
16 august 2024
Zi de început de week-end, de minivacanță și de lună în creștere.
Se intensifică energiile și se rețin în corp ”de toate”: apă, minerale, vitamine, noi abilități învățate acum, dar și emoții, gânduri neplăcute, vorbe aruncate de alții sau reziduuri și toxine. Depinde cum ne poziționăm și cât de prezenți suntem în viețile noastre.
Astăzi observăm cât de activă este povestea din minte.

M-am trezit peste noapte de vreo două ori repetând ce urmează să spun mâine la întâlnirile cu femeile din Tabăra Femina.
Asta fac destul de frecvent când am evenimente. Pregătirile anterioare înseamnă și repetarea unor replici sau gesturi.
Iar când vine timpul să le pun în practică, ies complet diferit decât le-am repetat, pentru că se acordează mereu energiei care este, nu celei fixe din repetiții.
Conștient, cunosc faptul că imprevizibilul este cel care ghidează momentele vieții.

Prezentul este în acest moment și are mereu prospețimea spontaneității.
Dar Mintea, Ego-ul, mecanismul de supraviețuire care m-a ținut în viață până în acest moment, continuă să-și facă treaba.
Pregătește viitorul așa cum știe ea mai bine – oferind posibile scenarii.
Pentru că lucrez de ani buni pe ”focalizarea minții” pe direcțiile dorite de mine, mintea îmi oferă variantele sale creative. De multe ori, mă trezesc în toiul nopții și-mi notez idei, pentru că mi se par extrem de interesante.

Ele devin ulterior părți din cărți sau din prezentările la Webinarii, pentru că sunt atractive și instructive, în același timp.
Pe de altă parte, încerc să-mi conving mintea că somnul de noapte este la fel de important ca și creativitatea sa, plus că este în stare să se descurce bine în momentul prezentărilor, fără prea multe repetiții prealabile.

Dar, așa cum vă spuneam, energia perioadei de lună în creștere și soare în Leu, de portal al Mariei (care s-a dovedit a fi nu doar Fecioara Maria, cea pură și curată, ci și Maria Magdalena, cea experimentată, trăită și asumată) și de furtuni solare – ne împinge mintea și corpul să facă ceea ce sunt obișnuite să facă.
Observați fiecare astăzi unde se duce mintea, ce repetă iar și iar, în ce povești vă trage zi și noapte, privind cu atenție emoțiile declanșate.

Ne revedem cu cât mai mulți dintre voi să povestim mai detaliat la final de lună august, la primele Webinarii de pregătire a venirii toamnei:
Cel de începere a Școlii - https://holisticshop.ro/.../webinar-inapoi-la-scoala-cum.../
Și cel de creștere a energiei personale - https://alexaevent.ro/.../borcanul-cu-vitalitate-webinar.../
Până atunci, să trăim fiecare zi care vine cât mai bine posibil.

Astăzi să fim atenți la povestea minții și să respirăm adânc de câte ori ne duce în văgăuni de tristețe, nemulțumire sau frică.
În schimb, să o lăsăm să vină cu creativitatea și găsirea soluțiilor la problemele zilnice.
Doar asta știe să facă cel mai bine.
O zi cât mai echilibrată tuturor,
Cu iubire, 

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii