Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 17 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanţaEsteBine Valul 9 de energie - partea întâi - ziua 13. 17 iulie 2024. Ne apropiem rapid de luna plină în Vărsător, care va fi pe 19 august

ro

17 Aug, 2024 08:41 229 Marime text


Valul 9 de energie - partea întâi - ziua 13
17 august 2024

Ne apropiem rapid de luna plină în Vărsător, care va fi pe 19 august.
Acest week-end este situat tot sub semnul lunii pline, iar ziua de astăzi este una energetic mai specială, anunțată de astrologi chiar de la începutul anului ca având o vibrație de ”alertă”.
Astăzi se pot întâmpla multe, în toate felurile și modurile, depinde de focalizarea atenției.

Pentru cei mai mulți, luna plină vine cu o scoatere la suprafață a mizeriilor ascunse sub covor de o viață – ceea ce produce mare neplăcere și suferință, pe de o parte, dar și ușurare, pe de altă parte.
Este foarte greu să trăiești cu ascunzișuri, secrete și lucruri nespuse.
Povara reziduurilor, gunoaielor și neînțelegerilor poate să fie distrugătoare.

De multe ori, pentru a rămâne în viață, corpul alege o suferință fizică sub forma unei probleme de sănătate dureroase.
Este mai ușor să mă doară burta, capul sau o articulație, decât să stau în durere sufletească și cu nemulțumire continuă zi și noapte.

Am descoperit persona chiar și mecanismul prin care organismul se eliberează de furie: incidente, accidente, entorse și chiar fracturi.
De mai multe ori am trecut prin acest ciclu, în perioadele în care trăiam emoțional foarte intens: m-am dezechilibrat, am căzut, m-am rănit fizic puternic și suferința corpului fizic a mai atenuat din suferința mental/emoțională în care mă aflam.

Astăzi este o zi de ”alertă energetic vibrațională” în care suntem făcuți să fim mai atenți la ceea ce gândim și simțim, de dimineață și până seara.
Este o zi favorabilă pentru îngrijire corporală, masaje, folosire de uleiuri esențiale (deosebit de benefice astăzi), de ceaiuri și infuzii (foarte bine primite de corp), de aplicații cu produse pentru îngrijire ale pielii și corpului (gomaje, măști terapeutice, unguente și uleiuri de hidratare ale pielii), orice ne va îndrepta atenția către susținerea mașinii biologice a corpului.

Să petrecem cu toții o zi de sâmbătă cu atenție pe corpul fizic și cu vigilență față de povestea pe care o spune mintea.
Noi vă salutăm de la Tabăra Femina, din Dâmbovicioara
Cu iubire, tuturor




Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii