Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 9 de energie – partea întâi – ziua 3. 7 august 2024. Astăzi ne mișcăm între energii

ro

07 Aug, 2024 10:02 205 Marime text
foto: Facebook/ Zyanna Orinda Valul 9 de energie – partea întâi – ziua 3
7 august 2024
 
Astăzi ne mișcăm între energii – unele turbulente și altele susținătoare
Este o zi minunată pentru a rezolva treburi încâlcite, ce au nevoie de susținerea energiei Divine pentru a mișca înainte.
Inspirația, intuiția și sincronicitățile sunt componente ale Jocului. Intră în acțiune atunci când rațiunea și logica își ating limitele sau sunt depășite.
Când folosim toate instrumentele disponibile, inclusiv ”momentul potrivit”, ca mecanism de acționare zilnică, reușim să refacem și reglăm noduri și ghemuri extrem de încurcate.
 
În procesul de detoxifiere, componentă a strategiei Sănătate 5D, despre care învățăm la Școala Sănătate 5D, vine un moment în care constatăm enormitatea încărcării toxice acide a corpului și multitudinea greșelilor făcute în ignoranță.
Acela este un moment delicat al evoluției fiecăruia dintre noi, ce are nevoie de susținere și ghidaj.
Ne putem pierde complet constatând toate prostiile făcute și modul în care am fost învățați să ne facem rău (și inconștient, să facem rău altora).
 
Dar acest moment, ca multele altele, reprezintă un reper important pe drum, întrucât te trezește și te face mai responsabil și în același timp, mai motivat să continui.
Astăzi este o zi bună să putem trece cu grație și acceptare de consecințele prostiilor și tâmpeniilor din trecut.
Folosind energia amestecată a zilei, putem rezolva chestiuni lăsat nerezolvate și putem accepta să ne vedem de treaba noastră, fără să ne mai băgăm nasul în poveștile altora.
 
Ne ocupăm de corpul fizic și nevoile sale (și observăm când pilotul automat ne duce fie într-o extremă, fie în alta), ne ocupăm de emoții și mișcărilor lor ”du-te vino”, ne ocupăm de mintea și povestea pe care o acceptă astăzi.
Am descoperit că organismul meu a simțit nevoia de săruri și m-am întors la sucurile de măr cu morcov și țelină, la sucul de apio, (simplu sau cu puțin lime), sau la sucul de sfeclă cu măr și lime. Rădăcinoasele au revenit în atenția minții, ca fiind necesare, în aceste zile, corpului. Am descoperit că 200-300 ml de suc zilnic este suficient, mai ales în prima parte a zilei. Și că prezența sa îmi menține energie într-o stare echilibrată, chiar dacă trebuie să țin mai aproape de o toaletă (corpul are multe de eliminat).
Să ne observăm corpul și să descoperim care sunt nevoile sale, în fiecare perioadă.
 
Asta facem continuu la Școala Sănătate 5D https://www.sanatate5d.ro/
Și asta facem în fiecare Webinar sau întâlnire on-line, în care ne reamintim ce este important, real, pentru fiecare dintre noi.
Să folosim cu înțelepciune energia zilei de astăzi și să rezolvăm orice avem de rezolvat, cu ușurință, cu minim consum de energie și mai ales, cu eficiență. Putem să o facem.
 
O zi cât mai bună pentru noi toți
 
Cu iubire



Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii