Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 9 de energie - partea întâi - ziua 4. 8 august 2024. Portalul Leului

ro

08 Aug, 2024 08:29 470 Marime text


Valul 9 de energie - partea întâi - ziua 4
8 august 2024

Portalul Leului. 888 - 8 august 2024 - adică 8 - 08 - 8 (2+0+2+4)
Cifra abundenței.
Zi de mare oportunitate energetică, localizată joi, guvernată de Jupiter, planeta creșterii, dezvoltării, afacerilor și oportunităților.

Putem folosi energia zilei de astăzi să luăm (mici) măsuri pentru eficientizarea calității vieții. Nu este nevoie să fie ceva grandios – viețile noastre reale sunt formate din mici detalii, ce necesită ajustate pentru a obține o calitate mai bună.

Dacă ne observăm cu atenție tot ce facem, deja ne cunoaștem suficient de bine cât să fim familiari cu locurile din viață în care facem compromisuri, menținem obiceiuri dăunătoare și pierdem energie.
Ce putem ajusta astăzI? Puțin din dietă? Ceva mișcare? Exerciții de respirație? O discuție mai profundă cu cei apropiați? Ne înscriem la un curs sau eveniment special?

În prezent, mă pregătesc pentru Tabăra Femina din 15-19 august 2024, în care intenționez să lucrăm în mod practic tehnici pentru îmbunătățirea calității vieții.
https://www.eduvisionlearning.ro/.../tabara-femina...

Nu este prea târziu să vă alăturați nouă, la Dâmbovicioara, într-un loc la poalele Pietrei Craiului, în mijlocul Rezervației Naturale în care abundă viața. Mergem să ne armonizăm cu vibrația locului, pentru a ne eficientiza micile schimbări necesare creșterii interioare a fiecăruia dintre noi.

Dacă nu aveți cum ajunge alături de noi, la tabără, vă invităm să veniți la oricare dintre evenimentele on-line ce vor începe din luna august.

Reîncepe un nou sezon Femina de pe 26 august și deschidem ușa pentru a favoriza și altor femei participarea la sesiunile noastre de luni și la discuțiile noastre despre viață și detaliile sale. Dacă vă interesează, puteți să-mi scrieți pe vassormi@gmail.com și vă ofer mai multe detalii.

Pe 28 august avem un eveniment despre pregătirile în vederea începerii școlii
https://holisticshop.ro/.../webinar-inapoi-la-scoala-cum.../

Iar pe 31 august este marele nostru eveniment din această lună, în care vă povestim despre un subiect de interes ”Care este treaba mea?” în același timp cu prezentarea primei serii de cărți la care am lucrat întreaga vară.
https://alexaevent.ro/.../borcanul-cu-vitalitate-webinar.../

Așadar, o abundență de evenimente, la final de august, după o vacanță roditoare, în care totul s-a așezat, ordonat și structurat într-o formă clară, ce poate fi oferită spre inspirație tuturor.
Portalul Leului deschide energiile și ne așteaptă.
Să pășim fiecare prin acest portal larg deschis cât de bine reușim, folosind vibrația zilei pentru a ne susține în propriile eforturi de eficientizare.
O zi cât mai echilibrată și bună pentru noi toți,
Cu iubire,



Sursă: Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii