Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 9 de energie - partea întâi - ziua 7. 11 august 2024. Suntem la energia primului pătrar, cu o lună ce continuă să crească

ro

11 Aug, 2024 08:40 209 Marime text


Valul 9 de energie - partea întâi - ziua 7
11 august 2024

Suntem la energia primului pătrar, cu o lună ce continuă să crească.
Odată cu ea, cresc toate, de peste tot – apele, emoțiile, gândurile, florile și arborii, fructele și legumele.

Am găsit rugi de muri plini de fructe coapte, pe marginile parcurilor și drumurilor, în zona în care mă aflu. M-am bucurat ca un copil să culeg mure coapte și să-mi servesc porția de fructe ”vii” și adevărate, cu care m-am săturat rapid.

Plantele fructifică și florile umplu grădinile, atunci când există grădinari care se ocupă de creșterea plantelor.

Observam zilele acestea câțiva oameni care își cultivă abilitățile fizice și lucrează incredibil cu corpul lor fizic. Am stat în preajma unor atleți și a unor persoane care se ocupă de lucrul cu energia corpului fizic (Tai Qi, Qi gong).
După ani de zile de repetiții și cultivare continuă a corpului fizic, cu înțelegere și grijă față de energia acestuia, oamenii se mișcă cu o coordonare, finețe și grație incredibilă.
Și o fac natural, normal, fără emfază sau să ”se dea mari”. Se mișcă așa cum se poate mișca orice corp care este îngrijit și tratat cu respect.

Mișcările și întâlnirile au loc în grădini pline cu flori și arbori, astfel încât frumusețea Naturii și frumusețea corpului uman – îngrijite, cultivate, susținute și echilibrate – devin un spectacol care îți umplu sufletul de bucurie și lumină.

Este un privilegiu să admir grădini în care se vede Sufletul celui care se ocupă. La fel și să admir corpuri în care se vede Sufletul persoanei, care se ocupă de acel corp.
Intenția mea pentru următoarea perioadă este să mă ocup în mod special de corpul fizic și să-i mai descopăr mici secrete și locuri în care îl pot susține și echilibra.

Lucrul cu corpul fizic este o muncă de o viață. Și este nevoie să fie făcut zilnic, pentru că nu poți să sari o zi în care să te declari ”leneș” și să nu mai miști sau să nu te mai îngrijești de corp.
”Lucrul cu corpul ” va fi tema tuturor evenimentelor de final de lună august, începând cu reluarea întâlnirilor grupului Femina, de pe 26 august (informații suplimentare pe vassormi@gmail.com) și apoi cele două Webinarii, de pe 28 August, în care ne reamintim să ne pregătim pentru începerea școlii : https://holisticshop.ro/.../webinar-inapoi-la-scoala-cum.../
și de pe 31 august, în care descoperim că vitalitatea este disponibilă tuturor: https://alexaevent.ro/.../borcanul-cu-vitalitate-webinar.../

Consider corpul fizic o minune extraordinară a unui Creator inspirat.
Și descopăr an de an noi dimensiuni ale structurii sale și câtă perfecțiune este în toate mecanismele sale de supraviețuire.
Astăzi este despre lucrul de zi cu zi, cât de mic și de puțin, atât în grădina din interiorul corpului și a minții, cât și în grădina exterioară (dacă o deținem) a casei unde locuim.
Floare cu floare, abilitate cu abilitate, construim grădini și structuri admirabile
O zi de recunoștință și admirație pentru corpul în care explorăm lumea
Cu iubire, tuturor


Sursă: Facebook/Zyanna Orinda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii