Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 7 de energie – partea întâi – ziua 1 7 iunie 2024 Energia s-a schimbat

ro

07 Jun, 2024 13:20 670 Marime text

Valul 7 de energie – partea întâi – ziua 1
7 iunie 2024
Energia s-a schimbat.
Intensitatea ultimelor săptămâni, care încă se mai simte, și-a pierdut din forța cu care afectează corpurile. Un grad de inerție încă mai există, dar clar ceva este diferit.

Când înaintăm în valurile e energie ale lunii în scădere și lunii în creștere, numărătoarea este complet diferită de calendarul oficial pe care îl urmărim în decursul unui an. Este interesant să observăm acest ”decalaj” între valurile lunațiilor (scădere și creștere) și cifrele lunilor calendaristice care ne sunt oferite de povestea oficială.
Începem valul 7 de energie, dar suntem în a 6-a lună calendaristică.
Astăzi începem perioada de lună în creștere.

Perioada în care reținerile de apă și substanțe în corp, în celule, în sistemul limfatic încep să se intensifice. Este acea perioadă bună în care putem să administrăm minerale, vitamine, acizi grași esențiali și alți nutrienți atât de necesari pentru funcțiile corpului. Recomand suplimentarea cu semințe de cânepă sau de chia, următoarele 14 zile, în salate, în mâncare, sau ca atare (să nu uităm că semințele se hidratează înainte de folosire, măcar aproximativ o oră, dacă nu chiar mai mult).
Am redescoperit de câteva zile budincile de chia cu lapte de cocos / lapte de migdale, bucățele de curmale și/sau sirop de arțar, puse la frigider 1-2 ore și servite cu fructe de pădure, la desert. Corpul le cere, când își re-amintește de ele, ca și cum ceva de acolo îi este de folos în buna sa funcționare. Amino-acizi, proteine, acizi Omega 3, alte minerale, corpul știe că are nevoie de multe componente pentru a funcționa. O să tot discutăm următoarea perioadă cum putem să ne luăm din lumea vegetală, în special din plante, structurile de care corpul are nevoie pentru supraviețuire.

Despre Plante este vorba și în portalul Solstițiului de vară.
Astăzi începe perioada de 14 zile care preced Retreatul din Buzău (21-24 iunie), locul în care vom ajunge pentru marele ritual de la mijlocul anului, în care învățăm să lucrăm direct cu lumina și întunericul din interiorul nostru. Confruntarea cu ambele este intensă și se face mai ușor în afara zonei familiare a casei și vieții obișnuite. În mijlocul naturii sălbătice, dincolo de provocările cunoscute și familiale, dar și dincolo de toate mecanismele de compensare și supraviețuire pe care le activăm, pentru a rămâne în Joc, putem să ne descoperim cu adevărat, cine suntem.

Ultimele locuri din Retreat își așteaptă beneficiarii.
Foarte mulți dintre voi veți fi ocupați cu examenele copiilor sau alte evenimente familiale, ce se înghesuie în luna iunie. Oamenii simt cât de specială este energia Solstițiului, și inclusiv Stăpânii Jocului lumii organizează în mod deliberat evenimente sociale în jurul perioadei 21-24 iunie, pentru a se folosi de energia existentă.
Dacă veți găsi putere și energie să ieșiți din magnetismul socialului și să folosiți pentru corpul vostru și propria lui vindecare portalul uriaș de vibrații care se va deschide între 21 și 24 iunie, Retreatul din Buzău este locul în care să fiți în acea perioadă.

Vom culege împreună plante de leac, vom prepara poțiuni vindecătoare, facem exerciții de re-echilibrare fizică și ritualuri de mulțumire și binecuvântare pentru darurile vieții.
Știu că cei care au de ajuns alături de grupul deja format pentru Retreat vor veni, la momentul potrivit, alături de noi. Am încredere în Forța Vieții.
Intenționez să transmit informația în toate formele și frecvențele, pentru a ajunge la cei care au real nevoie de ea.
Pentru mai multe detalii despre Retreat, trimiteți un mesaj la vassormi@gmail.com
Astăzi începe perioada de lună în creștere, urmează 14 zile de acumulări și reținere.

Să le folosim cu înțelepciune pentru corp și să continuăm navigarea prin valurile de energie, folosind puterea cifrei 7, ce acoperă provocările lui 6.
Succes la învățătură și multă putere pentru toți cei care se pregătesc pentru examenele de toate felurile.
Și succes nouă tuturor, care dăm examene la fiecare pas, cu fiecare alegere pe care o facem. Dacă suntem aici, acum, înseamnă că ceva facem bine,
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii