Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 22 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 9 de energie – partea a doua – ziua 3. 22 august 2024. Luna în scădere ne împinge la eliminări și măsuri de detoxifiere

ro

22 Aug, 2024 08:23 156 Marime text
Valul 9 de energie – partea a doua – ziua 3
22 august 2024
Luna în scădere ne împinge la eliminări și măsuri de detoxifiere.
Căldura ne ajută să facem curățenie interioară, dar ne încetinește în acțiunile noastre exterioare. Am simțit nevoia de puțină ordine și dereticare prin casă, cu schimbarea așternuturilor și ștergerea prafului, dar după câteva ore s-a instalat oboseala fizică.

M-am mulțumit cu ce am reușit să fac într-un interval scurt, pentru că organismul fizic a cerut odihnă.
Oboseala fizică și somnolența sunt semnalele ficatului că ”a fost destul” și atât mă poate susține acum. Termoreglarea este o funcție importantă a ficatului și îi afectează restul de acțiuni.
Ascultarea corpului fizic este o abilitate fizică importantă, care face parte din ”treaba mea” zilnică.

Cartea ”Care este treaba mea?” și caietul de lucru ”Rădăcinile vindecării” au fost lansate și folosite ca instrumente de lucru în cadrul Taberei Femina.
Ambele discută despre ”vinovăție”, un balaur interior puternic ce își scoate capetele la fiecare gest și acțiune, când există un conflict între minte și corp.
https://shop.aska.ro/produs/pachet-vinovatia/

Atunci când mintea își propune ceva și corpul nu are energie pentru realizarea practică, balaurul vinovăției se trezește și acționează.
Important este să înțeleg cât de clar posibil ”Care este treaba mea?” și ce am de făcut de fiecare dată, pentru a colabora cu acest ”balaur” și a spune povestea în minte într-un mod favorabil și eficient.
Cuvintele folosite în povestea minții sunt extrem de importante.

Atât de importante încât mă ocup de peste 30 de ani de realizarea de materiale educaționale vindecătoare sub formă de cărți, articole, webinarii și mai recent, postări regulate.
În curând, de la 1 septembrie, mă voi muta cu postările regulate și detaliate pe o nouă platformă, în care voi oferi atât des-povestiri și informații gratuite, cum o fac zilnic aici, pe Facebook, cât și o secțiune de recomandări medicale și sfaturi contra cost (un mic abonament lunar sau anual).
https://mediccuexperienta.substack.com/subscribe

Pe Facebook, vor rămâne postări zilnice scurte până la finalul acestui an (pentru a termina proiectul cu Valurile de energie al anului 2024) și apoi, anul următor, aici vor fi doar postări ocazionale, cu trimiteri către noile platforme ce vor deveni active până la final de 2024 sau începutul lui 2025.
Apreciez toată susținerea voastră, toate aprecierile primite și comentariile oferite de-a lungul timpului. Mi-aș dori să pot continua să dăruiesc din cunoașterea acumulată și să folosesc puterea cuvintelor pentru a vă prezenta ceea ce am descoperit cât mai utilizabil în practică.

Schimbările sunt rapide și importante.
Detoxifierile și curățeniile periodice în care mă implic determină claritate și direcție.
Plus nevoia de experimentare și aventură.
Sunt recunoscătoare că mi-am putut antrena de câțiva ani abilitatea de postare zilnică și disciplina realizării materialelor. A venit momentul organizării acestora diferit și a punerii în valoare a experienței acumulate.

Astăzi este despre folosirea energiei zilei pentru a observa ce nevoi există în corp, ce povești spune mintea, cum putem să împăcăm dorințele Ego-ului (continue, nelimitate) cu posibilitățile corpului (limitate, periodice).
M-aș bucura să mă revăd cu fiecare dintre voi pe noua platformă de comunicare, într-o formă grafică profesională, cu un conținut la fel de incitant și util.
Astăzi este despre îmbrățișarea schimbărilor, folosirea energiei existente în corp și a poveștii minții într-un mod armonios și în colaborare,
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe calendar-ortodox.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii