Constănţeanul supărat Din 2011, locuitorii din Palazu Mare le cer autorităţilor să asfalteze o stradă de pământ cu ieşire în bulevardul Tomis (document)
Constănţeanul supărat: Din 2011, locuitorii din Palazu Mare le cer autorităţilor să asfalteze o stradă
11 Oct, 2019 00:00
ZIUA de Constanta
6307
Marime text
Locuitorii de pe strada Rozelor au depus o nouă petiţie la Primăria Constanţa prin care avertizează că, dacă se construieşte în alt regim decât cel de P+2 pe care îl au ei trecut în autorizaţia de construire, strada va deveni impracticabilă şi imposibil de accesat pentru serviciile de urgenţă şi salubritate.
În plus, strada care acum arată ca o tranşee de pământ va fi foarte aglomerată, în condiţiile în care se vor ridica în zonă clădiri de peste două etaje.
„Sunt constatări de bun-simţ pe care trebuiau să le aibă în vedere „specialiştii” Primăriei Constanţa atunci când au permis modificarea planului urbanistic al zonei şi transformarea acesteia într-un haos imobiliar aşa cum arată din păcate tot oraşul.
Suntem sufocaţi pe reţelele de socializare de postări prin care autorităţile locale se laudă că au început să construiască străzi de la zero, dar în oraş avem drumuri de pământ care aniversează un deceniu. Sunt constănţeni care se îngrozesc la gândul că vine o nouă iarnă şi vor fi nevoiţi să îşi lase maşinile la asfalt pentru că nu pot ajunge cu ele în faţa casei aşa cum ar fi normal. Toate astea în Constanţa anului 2019!!!”, susţine consilierul local municipal, Adriana Arghirescu.
Liberala adăugă că locuitorii de pe strada Rozelor i-au spus că se luptă de aproape nouă ani să convingă municipalitatea să le asfalteze strada.
Este vorba despre o stradă de pământ cu ieşire în bulevardul Tomis în Constanţa anului 2019.
„Petiţiile locuitorilor au început din 2011, având în vedere că de multe ori accesul către casele de pe stradă era blocat de maşinile celor care veneau la Registrul Comerţului aflat în apropiere. În luna iulie i-am audiat în comisie pe locuitorii zonei şi m-am implicat direct în finalizarea procedurilor de cadastrare şi intabulare pentru planificarea programului de asfaltare. Între timp, a apărut şi o altă problemă: o firmă vrea să construiască în zonă un imobil P+6, în condiţiile în care constănţenii care deja şi-au construit case au fost informaţi că regimul de înălţime al zonei este de P+1 + Mansardă”, mai afirmă Arghirescu.
Sursa foto: Imagini puse la dispoziție de Adriana Arghirescu
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii