Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 19 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat În plină caniculă, mai mulți locuitori din Constanța nu au cum să se spele de o săptămână! „Nicio picătură de apă caldă nu avem”

ro

19 Aug, 2024 11:50 338 Marime text
Robinet duș Sursa foto: Pexels
  • Un cetățean ne-a contactat să ne spună că este venit în țară la copilul său, iar în plină vară, cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius nu are cum să facă un duș decent, cu apă caldă.
 
Locuitorii din Constanța care sunt conectați la Punctul Termic 104 (zona Parc Tomis II) din municipiu nu au apă caldă de pe 11 august 2024. Un cetățean ne-a contactat să ne spună că este venit în țară la copilul său, iar în plină vară, cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius nu are cum să facă un duș decent, cu apă caldă. „Nicio picătură de apă caldă nu avem”, ne-a transmis, revoltată, reclamanta.
 
„Din data de 11 august și până azi 19 august noi nu am beneficiat de apa calda în ciuda căldurilor infernale din aceasta perioada!!!”, ne-a spus femeia. „Am solicitat rezolvarea problemei dnei G., presedinte de scara dar mi-a comunicat ca nu este nimeni de gasit la PUNCTUL TERMIC 104 si in curand vor mai motiva ca vor incepe inca DOUA SAPTAMANI de REVIZIE TEHNICA”, a adăugat cetățeanul supărat.
 
Contactați de echipa ZIUA de Constanța, reprezentanții Termoficare Constanța au punctat că într-adevăr a existat o avarie în zona respectivă, la PT 104, dar care a fost soluționată pe data de 17 august, ora 11:40, însă nu au avut cunoștință la momentul apelului că există din nou o defecțiune. Societatea a precizat că va trimite o echipă în zonă pentru a vedea care este avaria respectivă.
 
 
 Citește și

Revine apa caldă într-o zonă din municipiu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii