Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Mai mulți copaci, tăiați, lângă parcul Tăbăcărie din Constanța

ro

14 Jul, 2024 12:07 595 Marime text
Constănțenii care au ieșit la plimbare pe trotuarul proaspăt reabilitat de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, în imediata vecinătate a Parcului Tăbăcărie au fost uimiți să observe că nu se mai face umbră îndeajuns cum se făcea înainte.

Motivul? Mai mulți copaci înalți au fost tăiați de pe trotuar, iar până la acest moment nu am putut contacta reprezentanții Primăriei Constanța pentru a ne explica motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru. 

Cetățeanul care ne-a transmis informația ne-a spus că acești copaci au fost tăiați în apropiere de Hotel Zodiac, pe partea cu parcul și nu i se pare normal să se taie copaci care erau acolo de ani buni și ofereau umbră în această perioadă caniculară.

De altfel, nu se cunoaște faptul dacă aceștia erau uscați sau reprezentau un pericol pentru pietoni, însă așteptăm un răspuns din partea autorităților locale cu privire la acest aspect.

Citește și 

Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii