Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Un copil, rănit la cap cu o bucată de țeavă rămasă în iarbă, în parcul de la gară!

ro

21 Jun, 2024 14:56 1118 Marime text
Sursa foto: Facebook Alexandra Cristina Oprea

O întâmplare nefericită a avut loc ieri, 20 iunie 2024, în parcul de la gară, proaspăt renovat de primărie. Un copil s-a rănit, în timp ce juca fotbal în parc cu prietenii, într-o bucată de țeavă metalică rămasă în pământ. Verișoara copilului rănit a prezentat întreaga situație și le recomandă mămicilor, pe o rețea de socializare, să fie atente unde își lasă copiii să se joace, pentru că pericolul se poate ascunde în iarbă. 

Fac această postare pentru a atrage atenția tuturor mămicilor!!! Ieri, verișorul meu împreună cu colegii de la școală au mers în Parcul din Constanța pentru a se juca, a se relaxa, a sărbatori finalul clasei.

Toată fericirea copilului, s-a transformat într-o adevărată traumă, se juca fotbal cu colegii pe iarbă, în parcul „nou inaugurat” și a căzut cu capul în capătul de țeavă, pe care il vedeți în poza atașată.

Este inadmisibil așa ceva, mulțumim Lui Dumnezeu că s-a putut rezolva și copilul nu a suferit foarte mult.

Atenție extraordinar de mare în PARCUL GĂRII și, de asemenea, oriunde, nu se știe ce se poate ascunde prin iarbă, prin incompetența celor care s-au lăudat pe rețelele de socializare cu inaugurarea, s-au lăudat cu ce au facut ei și cand colo… Poftim…

Putea să fie mai rău, putea să se lase cu niște consecințe iremediabile. NU ESTE NORMAL! Nu este normal să ne ducem copiii în parc și să pățească așa ceva, din pura nepăsare a celor care se laudă că au făcut și, când colo, ne nenorocesc copiii!
AVEȚI GRIJĂ!
”, a scris femeia pe un grup de mămici de pe rețeaua de socializare.

Contactați de ZIUA de Constanța, reprezentanții Primăriei Constanța au precizat că obiectul metalic a fost semnalizat. 

Reamintim că parcul de la gară a fost inaugurat pe 1 iunie 2024, înainte de alegerile locale, valoarea totală a investiției ridicându-se la 17.474195,86 lei + TVA


Citește și
Știri Constanța Anunț important despre iluminatul public de pe strada Ștefan cel Mare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii