Programul "Cornul si laptele" s-a desfasurat fara probleme
Programul "Cornul si laptele" s-a desfasurat fara probleme
11 Jun, 2003 00:00
ZIUA de Constanta
901
Marime text
Prefectul Gheorghe Martin a convocat si in aceasta saptamana Comandamentul judetean "Cornul si laptele". Din componenta comandamentului fac parte Prefectura Constanta, Directia Sanitara Veterinara, Directia de Sanatate Publica, Inspectoratul Sanitar de Stat, Inspectoratul Scolar Judetean, Consiliul Judetean, Dobrogea SA si Limco SA, cele doua societati fiind furnizoarele produselor destinate copiilor in cadrul programului initiat de Guvern. Marin Nicolae, reprezentantul DSV, a anuntat ca, in ultima saptamana, nu s-au inregistrat probleme, iar produsele care au fost verificate se incadreaza in parametrii normali. Totodata, el a anuntat ca institutia pe care o reprezinta va intra intr-un proces de modernizare, ce va incepe odata cu vacanta de vara. Nici din punctul de vedere al reprezentantilor DSP si OPC nu au fost semnalate probleme. Gheorghe Trandafir a subliniat ca OPC a efectuat controale si la unitatile scolare, pentru a vedea si conditiile de pastrare a produselor destinate elevilor. Fotini Teodorescu, directorul societatii Dobrogea, a declarat ca nici la ei nu au fost probleme. Mai mult decat atat, in aceasta saptamana au primit o scrisoare de felicitare de la scoala din Amzacea. Reprezentanta societatii Limco a anuntat ca nici din punctul lor de vedere nu au fost semnalate probleme si intentioneaza sa participe in continuare la program. In aceste conditii, ei se vor inscrie la licitatia electronica care se va desfasura pe data de 11 august. Referindu-se la propunerea Guvernului de a se descentraliza productia de lapte, in vederea cresterii productiei de lapte, prefectul Gheorghe Martin a subliniat ca acest lucru nu este usor de realizat si, mai mult, nu se va accepta un pret ieftin pentru o calitate indoielnica. Pentru ca se apropie vacanta de vara si, in aceasta perioada, se organizeaza petreceri, reprezentantul DSV a recomandat sa se evite consumul produselor cu un grad crescut de risc de producere a toxiinfectiilor alimentare.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii