Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RO Vaccinare „Vaccinurile împotriva Covid-19 sunt sigure și eficiente!“

ro

03 Nov, 2021 11:59 984 Marime text

RO Vaccinare informează populația României cu privire la siguranța și eficiența vaccinurilor împotriva Covid-19, fapt demonstrat în urma unui studiu realizat în Statele Unite ale Americii care analizează efectele vaccinurilor pe o perioadă de șase luni.
 
CDC recomandă vaccinarea împotriva Covid-19 cât mai repede cu putință a tuturor persoanelor eligibile.
 
Într-o postare realizată pe facebook, Ro Vaccinare informează cetățenii cu privire la descoperirile făcute în urma studiului din SUA:
 

„Vaccinurile împotriva COVID-19 sunt sigure și eficiente!
 
Un nou studiu din SUA, care analizează date privind siguranța vaccinurilor COVID-19 pe o perioadă de 6 luni din sistemele de monitorizare CDC (VAERS și v-safe), evidențiază că vaccinurile COVID-19 sunt sigure. 
 
Numărul de decese raportat în VAERS a fost mai mic decât cel așteptat în populația generală nevaccinată, pe aceleași grupe de vârstă.
 
În acest raport recent, oamenii de știință au descoperit că efectele secundare au fost în general ușoare și de scurtă durată, iar cele mai multe evenimente adverse raportate nu au fost grave. CDC recomandă ca toate persoanele eligibile să se vaccineze împotriva COVID-19 cât mai curând posibil.“

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii