Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valeriu Gheorghiță „Nu e admisibil să tolerăm sute de decese, care puteau fi prevenite“ (VIDEO)

ro

18 Nov, 2021 18:36 1548 Marime text
  • Coordonatorul campaniei de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a participat la conferința de presă comună organizată cu prilejul sosirii în România a comisarului european pentru piața internă, Thierry Breton.
Valeriu Gheorghiţă a transmis că populația Europei nu poate fi în siguranță până când populațiile țărilor membre UE nu sunt în siguranță.

Acesta a mai transmis că pentru oprirea pandemiei este nevoie de vaccinare și certificatul digital.

„Nu este admisibil să tolerăm sute de decese, care puteau fi prevenite!” col. dr. Valeriu Gheorghiță

„Am vaccinat miliarde de oameni fără efecte secundare și am înțeles că avem o armă pe care o putem folosi. Vaccinul și certificatul verde sunt cele două instrumente pe care trebuie să le folosim. În România, rata de vaccinare este foarte scăzută.” Thierry Breton, comisarul european pentru piața internă

„Populația Europei nu poate fi în siguranță până când populațiile țărilor membre UE nu sunt în siguranță. Măsurile luate nu sunt populare. Vaccinarea, din păcate, nu este o măsură populară. Toate acestea sunt în beneficiul sănătății publice. Nu este admisibil să tolerăm sute de decese, care puteau fi prevenite. Cea mai importantă măsură este vaccinarea împotriva COVID-19.” col. dr. Valeriu Gheorghiță, președinte CNCAV.

Coordonatorul campaniei de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a participat la conferința de presă comună organizată cu prilejul sosirii în România a comisarului european pentru piața internă, Thierry Breton.
 

Sursa video: Facebook/ Comisia Europeană în România

Sursa foto:  Facebook/ Ro Vaccinare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii